Kaybetmek yok

Abone Ol Google News

Sezona fırtına gibi giriş yapan Beşiktaş, milli maç arasına kayıpsız geçiş yaptı. Sivasspor önünde beklenen futbolu ortaya koyamayan Kartal, buna rağmen üç puanı iki golle almasını bildi. Taraftarı desteğini arkasına alan Gio’nun ekibi, Sivasspor’u kalesinden uzak tuttu. Şampiyonluk hedefleyen Siyah-Beyazlılar, coşkusunu taraftarı ile paylaştı.

Haberin Devamı

Silva etkisi

Kartal’ın Portekizli yıldızı ilk yarıda tutuktu. Bu takımın temposunu etkiledi. Atağa çıkmakta sıkıntılar yaşandı. Baskı da gelmeyince ortaya zevksiz maç çıktı. Kanatlarda görev yapan Rashica ile Muçi de etkili olamayınca gol atmak, duran toplara kaldı. VAR kararı ile kazanılan penaltıda Immobile yine es geçmedi. Yıldız oyuncunun 27’de attığı gol sonrası değişim olmadı. Masuaku’nun serbest atıştan gelen topu üst direkte patladı. Koca ilk yarının özeti buydu. Beşiktaş adına olumlu yanı ise; pozisyona girme sıkıntısı çekerken bile, rakibi de kaleden uzak tutma. Sivasspor’a kaleye şut şansı tanınmadı.

Uyuttular

İkinci yarı konuk ekipten reaksiyon çıkmadı. Böylece maç aynı tempoda sürdü. Sanki sabaha katar oynansa gol sesi çıkmaz, maç böyle biter havası yaşandı. Karşılıklı ortaya konulan futbol kimseyi tatmin etmedi. Önce Bülent hoca, ardından da Gio müdahale etti. Yapılan karşılıklı hamleler, biraz hareket getirdi, o kadar. Avrupa kupası yorgunluğu gözlenen Kartal, skoru tutmasını bildi. Gözlerin üstünde olduğu yeni transfer Felix’e iş düşmedi. Tecrübeli stoper olumlu görüntü verdi. Son bölümlerde farkı artırmak isteyen Kartal baskısı son dakikada skora yansıdı. Savunma hatasını affetmeyen Gedson, sonucu belirledi: 2-0.

Haberin Devamı
YORUM YAZ