İçeride Kartal ama!..

Abone Ol Google News

Avrupa Ligi’ne kötü başlayan Beşiktaş, konuk ettiği Frankfurt’a da yenildi. Maçta kaçan ve atılan goller, yapılan kurtarışlar heyecan yarattı. Tartışmalı 11 ve hamleler ile iyi görüntü vermeyen Gio, haklı eleştirilerden payını aldı. İki maçta kalesinde 7 gol gören Kartal, kendisine gönül verenleri hayal kırıklığına uğrattı.

Haberin Devamı

Kalite farkı

Beşiktaş, zayıf takımlar önünde fırtına gibi esiyor. Biraz dişli ekip çıkınca karşısına bocalıyor! Alman ekibi iki atak yaptı, devreyi iki farklı önde kapattı. Beşiktaş; biri penaltıdan 4 net gol denemesinde bulundu. Sonuç alamadı. Kalecinin payını da unutmamak gerek. Ancak kaliten üst düzeyde olursa, skor üretirsin. Böylesine üst düzey maçlarda, iki pozisyon buluyorsan, birini atacaksın.

Üç dakikada iki gol yenmez

Marmoush penaltıdan golünü attı. 19’da geri düşen Kartal, 3 dakika sonra Ebimbe’nin üç pastan attığı gole engel olamadı. Ardından Immobile’nin penaltısında Santos geçit vermedi. Gecenin başarılı ismi Frankfurt kalecisi, Silva’nın gollük şutuna dokunup direk yardımı ile golü önledi. Bu yarıda Alman temsilcisi, oyunu kontrollü oynamayı tercih etti. Beşiktaş taraftar desteğini arkasına alarak hücum etse de sonuca gidemedi. Masuaku ve Svensson çakılı kaldı. Muçi silik oynadı. Rashica, Gedson, Ndour ve Silva’nın çabası yetmedi. Penaltı kaçıran Immobile sinirlenip oyundan koptu. Olup biteni tiyatro gibi izleyen Gio, hamle yapmadı. Frankfurt, önde olmasına rağmen üç hamle yaptı. Beşiktaş kenar yönetimi baktı. Almanlar sıkı disiplin içinde mücadeleye hiç bırakmadı. Şuursuzca baskı yapan Siyah-Beyazlılar final vuruşlarında beceriksiz kaldı. Her geçen dakika maça olan motivasyon kaybı başladı. Nitekim 82’de Knauff, halı sahalarda atılan türden gol ile farkı üçe çıkardı. Masuaku’nun, uzatmada gönderdiği top, kalecinin müdahalesine rağmen ağlara gitti: 3-1. Tribünler son bölümde Muçi ile başlayıp, tüm oyuncuları yuhalayarak tepki gösterdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ