Dolmabahçe'de gündüz uçuşu

Abone Ol Google News

Beşiktaş; hem lig hem de Avrupa arenasında zorlu maratona başlıyor. Konyaspor’u ağırlayacak olan Kartal, seriye galibiyet ile başlamaktan başka bir şey düşünmüyor. İkisi Avrupa olmak üzere 4 günde bir maça çıkacak olan Siyah-Beyazlılar; Galatasaray derbisi için Seyrantepe’ye de gidecek.

Haberin Devamı

Bir anlamda içeride ve dışarıda belirleyici olacak karşılaşmalar öncesi takımın durumu ne ona bakalım. Ufak tefek sakatlıklar var. Mustafa, Al Musrati, Paulista, Rashica ve Mert tam kapasitede değiller. Milli ara öncesi yorgunluklar sıkıntı yaratmıştı. Ara ilaç gibi yetişti. Artık mazeret kalmadı. Bugünkü gündüz maçı taraftar için ideal. Stadın zemini düzeltildi. Geriye Gio’nun sahaya süreceği 11 kaldı. Ayrıca hamleleri ve yıldız diye tabir edilen oyuncuların performansı belirleyici olacak.

Semih gölgede bırakmasın

Genç oyuncunun yapılan testlerde sonuncu çıkması formadan uzaklaşmasına neden olmuştu. Gelinen süreçte Semih ilk kez durumunu düzeltme adına mesafe katetti. Oynasa da oynamasa da gündemden düşmeyen oyuncunun durumu belirsiz. Teknik ekibin sakat olan Rashica yerine sağ kanatta denemesi de dikkat çekici.

Haberin Devamı

Semih’in durumundan bağımsız olarak; Kartal’ın hücum hattı bu maç için yeterli. Orta alanı güçlü. Savunması dikkatli. Kalesi tecrübeli ellerde. Konyaspor sürpriz yapar mı zor ama imkansız değil. Beraberlik için oynarsa farklı yenilir. Galibiyet için sahaya çıkarsa sürpriz yaşatabilir. Taraftar gücünü göz ardı etmemek lazım. Zira iç sahada gerçek 12. oyuncu performansı sergiliyorlar

YORUM YAZ