Gümbür gümbür geliyorlar

Abone Ol Google News

Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Hollanda, kenardan hamleleriyle maçı kazanıp turu geçmesini bildi. Ligimizde kullandığımız klasik ifadeyle ‘Bağıra bağıra” avuçlarımızın içinden gitti tur. En başa şunu tutuşturalım da unutmayalım. Avrupa’nın illallah dedirten çifte standarları olsa da motivasyonumuzu hep yüksek tuttuk... Ancak öyle bir kırmızı kartı görmezden gelme yaşadık ki; bizim hakemlere ayıp ediyoruz dedirtti! Mükemmel mücadele etti bizim çocuklar... Barış Alper Virgil’i, virgül ettiği maçta, Montella noktayı koyabilmeliydi. Ama olmadı! Çok eforlu mücadele olunca düşenler oldu oyundan. Tam bu aşamada Montella’dan hamleler bekledik. Hocanın turnuvada en büyük zaafı bir kez daha tescil edilircesi vücut buldu.

Haberin Devamı

Her ne olduysa oldu... Şu aşamadan sonra bizim çocuklara teşekkürün en büyüğünü etmekten başka seçenek yok. Ülke olarak hepimizi büyük heyecana büyük birlikteliğe ulaştırdılar. Futbolun asla sadece futbol olmadığını gösteren UEFA’ya, bu ülkede stoperlerin bitmeyeceğini Merih yoksa Samet var diyerek gösterdiler. Kalabalık yerlerde izledik bir çoğumuz maçları.

Haberin Devamı

Onlar da biliyorlar artık

Aynı gole sevinip, aynı gole üzülen böylesi köklü bir milletin takımı gümbür gümbür geliyor artık. Gencecik, yaş ortalaması düşük bir takımın gelecek turnuvalarda neler yapacaklarını bizler gibi artık onlar da biliyorlar. Teşekkürler çocuklar... Allah hepinizden razı olsun... Hepiniz çok güzeldiniz. Yaşattıklarınız fevkaladeydi. Yüreğinize kurban!

YORUM YAZ