Eyüpspor istediğini aldı

Abone Ol Google News

Bir tarafta Arda Turan'lı Eyüpspor diğer tarafta ise Selçuk İnan'lı Gaziantep FK... İlk kez teknik direktör olarak karşı karşıya gelen bu isimlerin mücadelesi kıran kırana geçti. Gaziantep'in ilk dakikalarda Eyüpspor savunmasının arkasına yollamak istediği toplar, bir türlü yerini bulamadı. Yaşanan pozisyonlarda isabet sağlansa skor ilk 10 dakikada değişebilirdi! Eyüpspor, ataklarını sıklaştırdı...

Haberin Devamı

Bunun verimini de 15'te Midtsjö'nün asistini değerlendiren Ahmet Kutucu ile aldı: 1-0. İlk 10 dakikada savunma arkasına atılan toplarda başarısız olan Gaziantep FK, bu kez 28'de topu Sorescu ile buluşturdu ve skora denge geldi: 1-1. 43'te Emre Akbaba, kaleci Dioudis'in müdahalesi sonrası yerde kaldı, hakem penaltı noktasını gösterdi. Beyaz noktasının başına geçen Emre Akbaba, topu kaleciye nişanladı. Fakat hakem Arda Kardeşler, kalecinin çizgide olmadığını tespit ederek, penaltıyı tekrarlattı. Bu kez Thiam denedi, Dioudis yine geçit vermedi. İlk yarının yıldızı: Dioudis.

Emre ile Thiam...

65'te ilk yarıda penaltıyı kaçıran Emre Akbaba, bu kez ceza sahası içerisinde düzgün vurdu ve takımını öne geçirdi: 2-1. 79'da da bir diğer penaltıyı kaçıran Thiam, takımını rahatlattı: 3-1. 90+3'te Emre Taşdemir, skoru 3-2'ye getirdi. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı. Eyüpspor, bu sonuçla birlikte 3 puana uzanan takım oldu. Arda Turan hocama buradan sesleniyorum... Savunma 'SOS' veriyor. Önlem alınmazsa, gelecek maçlarda sıkıntı yaşayabilir!

Haberin Devamı
YORUM YAZ