Sıcağı … Sıcağına Acun!

Abone Ol Google News

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu  ‘Sorunlarımızı beraber istişare halinde aşabileceğimizi ve marka değerimizi layık olduğu yere taşımanın hepimizin sorumluluğu olduğunu biliyoruz. Bu bilinç hepimizde var. Futbolda kardeşlik iklimini daha da ileriye taşımak hepimizin asli görevi’ dedi ve muzaffer bir ifadeyle ufka doğru bakıp, ‘benzer toplantıları Anadolu’ya da yayacağız’ müjdesini verdi. Dört büyük kulüp başkanı da objektiflere TFF başkanıyla; mutluluk müjdeleri içeren istişarenin, ardından hep birlikte resim verdi. Dursun Aydın Özbek’te mes’ud bir havada ılımlı ve memnun ifade izlenirken, Ali Koç’un gergin ifadesi dikkatimi çekti.

Haberin Devamı

Düşünüyordu belki ; ‘acaba şimdi; bunca duygu, hissiyat, umut, parlatılmış marka değerleri, sevgi, rekabet, muazzam beklentiler şerikliği üzerine bezenmiş istişare üzerine, Acun acele bir acurluk yapar mı ?’ Diye.

Veeee sıcağı, sıcağına Acun, şahsından bekleneni yaptı. Bu çıkışa da en çok Dursun Aydın Özbek şaştı! Hayrettir Galatasaray başkanı, ne bekliyordun ki? Acun bu. Şimdi Hacıosmanoğlu ve Koç bu mevzuda ne söyleyecek görelim. Ondan sonra kanaatimizi belirtelim.

Haberin Devamı

Nice nice istişareler !

YORUM YAZ