Sara’nın gecesi…

Abone Ol Google News

Galatasaray‘ın sevenlerine mükemmel bir gece yaşattığını söylemeliyim. Sara oyundan çıktığı 67. dakikaya kadar iki asist bir de gol katkısıyla oynadı. O halde ‘ Sara’nın gecesi ‘ demekte haksız mıyım? Zannetmem.

Haberin Devamı

Okan Buruk kadroyu olabilecek en etkili ve iyi haliyle sahaya sürmüş. 4-4-2 gibi bir planlama hatasının nelere mal olduğunu da, çözmüş. 3-5-ikimsi kurgulanan Galatasaray, savunma zafiyetlerini de asgariye indirdi. Çabukluk zafiyeti olan futbolcuların, bu zaafları sırıtmadı. Kaan ve Jakops her rakip hücumunda; Sanchez ve Abdülkerim’i destekledi. Bu vaziyette Galatasaraylı’lara stres yaşatmayıp, rakibe pozisyon vermedi.

Mertens mükemmel insan, şahane futbolcu, harikulade Galatasaraylı. Osimhen ile uyumuna hayran oldum. Attığı gole de. Torreira bu golün hem mimarı hem de inşaat mühendisidir. Yunus’a bravo. Çok çalıştı her iki kanatta da hücum ve savunmada etkili işler yaptı. Barış attığı golle görevini yaptı. Abdülkerim Osimhan’ı onore etti. Bence kaleye giden topa ucundan değdi. Kaan denge ve kalitenin Sarı Kırmızı posteridir.

Haberin Devamı

Okan Buruk bildiğim, emin olduğum duruşunu, tespitlerini yine sahneye koydu ve 5 gollü net bir galibiyeti hak etti.

Grbic tertemiz yenilesi golleri yedi. Lev Yaşin mezarından kalkıp gelse nafileydi !

Bambaşka bir Galatasaray var artık. Emin olunuz.

YORUM YAZ