Olmasa da olur!

Abone Ol Google News

Toplumu olumlu yönde düşündüren tabii fuzuli harcamadan uzak tutan bir reklamı hatırlıyorum ‘Olmasa da olur’

Haberin Devamı

Lecce karşısında izlediğim Galatasaray, transfer olmasa da olur gibi gibi düşündürttü valla. Bravo Okan Buruk ve Sarı Kırmızılı Aslanlar. Mükemmel bir kamp süreci yaşıyor ve sevenlerine umut enjekte ediyorlar.

Ziyech ve Zaha’nın performansı, haklarındaki geçen sezon düş kırıklıklarını; unutmamız gereğini yansıttı. Mükemmeldiler, daha da mükemmel olacaklarının sinyallerini verdiler.9’da Ziyech, 40’ta Zaha şahane birer gol attı.

Galatasaray‘ın önde baskı ve topu kazanma iştahına hangi futbolsever imrenmez ki? Tempo, kovalama, araştırma, konsantrasyon dakika 70’e kadar, çıkarsız Galatasaraylı, gönüllere göreydi. Neden ‘çıkarsız Galatasaraylı?’ Çünkü bu insanlar sadece Galatasaraylı olmakla mutlu olur ve onur duyarlar. Başarılarla da sevinirler. Hele hele fuzuli transfer, boş yere harcamalar ve savrukluktan; formasının hakkını vermeyen profesyonellerden de nefret eder büyük üzüntü yaşarlar. Uzun sözün kısası sahada iyi niyetli herkesi memnun edecek bir armada vardı.

Haberin Devamı

Bu kadroya Milli takım forması giyen futbolcular da katıldığında, Elias Jelert transferi gerçekleştiğinde herşey çok daha güzel olacak diye düşünüyorum. Jelert yaşı ve hepimizin izlediği ve beğendiği performansıyla zaten gönüllerde yar etmiş, her haliyle Galatasaray ‘a yakışacağını da karakterli duruşuyla kanıtlamıştı. Nellson mükemmel yapı örneğiydi, aynı kültürün çok şık bir ürünü daha geliyor.Metehan’da çok çok berrak ışık veriyor. İlk hamlelerde acele etmemesi, zamanlama ve ikinci hamle için akıl & güç kontrolünü pekiştirmesi ; Şampiyonlar Ligi standartlarında stoperimizin yuvadan yetiştiğinin müjdesidir.

Günay'ın 76’daki kurtarışı şahaneydi. Yine Günay 85’te ‘hayır’ diye direndi. Listkowski ‘yi önledi, Krstovic denedi kalecimiz çeldi. Gaspar attı. Biri tuttu, öteki yoldu, biri de pişirdi, ‘Günay da yedi’ örneği bir goldü yani, neticede rakip Made in İtaly Seria A Lecce idi.

Bence Karadağlı Nicole Kristović, not alınmalı ve izlenmeli de. Gol yapamasa da ; 7 şut atan ve arayan adam kumaşını belli etti.

‘Olmasa da olur !’ Değil. İleriye doğru… ‘Olursa iyi olur’ yani !

YORUM YAZ