Kader mi oldu bu hal, Galatasaray?

Abone Ol Google News

Son zamanlarda ne içerde ne de, dışarıdaki müsabakalarda fark etmiyor! İlk devreler mutluluk, ikinci yarı ve sonuç kahır. Eğer başlangıçta, iyi işler çıkarabiliyor, ardından da tepe takla oluyorsanız ! Elbette vardır bir nedeni. Bu süreçleri takip, onarım ve tedavi için bir sürü profesyonel görevli değil mi? O halde şu gerçek ortaya çıkıyor, sahadaki ve kenardaki profesyoneller, görevlerini fena halde ihmal ediyor !

Haberin Devamı

Basketbol ligimiz ilk karşılaşması için, Galatasaray basketbol takımı Ankara’da Türk Telekom deplasmanındaydı. Harikulade bir ilk yarı izleten Sarı Kırmızılı armada, ikinci yarı özellikle son periyotta ipe un serdi. Bitime 58 saniye kala Türk Telekom eşitliği sağladı, aynı saniyeler içinde maç başından itibaren ilk kez öne geçti, zorlu müsabakayı da galip bitirmeyi başardı. Kutluyorum. 19 sayı geriden gelmek ve son anda müsabakayı kazanmak, çok önemli geri dönüş; motivasyon, özgüven elbette konsantrasyon üst düzey değerleridir.

Neler oldu ? Galatasaray hepimizi imrendiren tempo ve hücum isabetiyle start aldı. Bu arada her oyuncunun sayı katkısında bulunup, takımın pas zenginliği, savunma bütünlüğü, paylaşım özellikleri dikkat çekti. Devre de Galatasaray lehine TT 49-57 GS bitti. 15 sayı fark yani! Hele hele Türk Telekom gibi güçlü ve iddialı rakip karşısında fevkalade skor değil mi?

Haberin Devamı

İlk yarı maalesef Can Korkmaz sakatlandı, ikinci yarı da sakatlıklar kervanına Sadık Kabaca katıldı. Saha zemininde el, izleyenlerde ise yürek yakan 4. çeyrekte her şey değişti. Dün gece müsabaka ilk anından itibaren her daim geride kalan TT, son dakikada öne geçti, Galatasaray ‘ı 72-70 yendi. Tebrik etmek gerekir, böylesi baş kaldırı ve ulaşılan zaferi.

Hele hele genç Melih Tunca; özel bir yazının kahramanı olmalıdır, diye düşünürüm. Galatasaray alt kategorilerden ne diye böyle bir star adayı çıkaramaz? Hadi çıkaramadı nasıl bulamaz, irdeleyecek ve sizlerle paylaşacağız sevgili dinleyenlerim ! What is this?

Ben de haftalardır süregelen, Galatasaraylı gönüllerin, son anlar düş kırıklıklarına, bir yenisi ilave olunca, sormak zorunda kaldım ‘Kader mi oldu bu hal, Galatasaray?’

YORUM YAZ