İtirazbahçe!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe efsane futbolcusu, Selim Soydan ‘ Osimhen’in müsabakalarda taktığı maske Fenerbahçe için itiraz nedeni olabilir ‘ dedi! Ben de soruyorum ‘ne diye itiraz nedeni olabilir Selim abi, korkuyorlar mı maskeli Osimhen’den ?

Haberin Devamı

Dün bir ileti geldi. Büyük keyifle izledim. Osimhen maske takmamış ama inanınız daha tehlikeli. Kamyon ve traktör lastikleriyle öyle bir antrenman modeli ki, helal olsun yani. Hele hele Ameno’yu Alex Garini Osimhen için öyle bir uygulamış ki… Aman da aman! ‘He has scored Osimhen’ diyor ve melodi içtenlikle dinleniyor. Koro da muazzam yani. ‘Limonata’ dan da söz ediyorlar da, rakipleri mi limonataya çeviriyor ? Çözemedim !

Fenerbahçeli kardeşlerimiz ; işi gücü, uzun yıllardır şampiyonluğu bıraktı. Kafalarını Galatasaray’a taktı, mesaileri tamamını da itiraz, şikayet, açıklama, transfer üzerine transfer ve lüzumsuz baskın girişimleri gibi uğraşlara harcadı! Şimdi de ister misiniz, Osimhen maskesi ardından, müthiş santrfor için Osimhen şarkısı ve DJ Alex Garini‘ye sarsınlar?  İtirazın vukubulması halinde sakın şaşırmayın! ‘ Sözler arasındaki Ne canavar ama!’ nidası dahi, Fenerbahçe’lileri rahatsız edecek, huzura mugayir sesleniştir!

Haberin Devamı

Galatasaray’ın her mevzuuna dalmaktan sorumlu, genel müdürlük ihdas edildi galiba Fenerbahçe kulübünde. Bilet işi, sırt reklamı meselesi, şu, bu, o, hakem derdi; Galatasaray ile ilgili aklınıza ne gelirse, cumburlop Kanaryalar kafeste! Arkadaşlar Sarı Kırmızı camia öyle bir yapıdır ki, her meseleyi kendi içinde tartışır, konuşur, uyarır ve eleştirisini de çok net sergiler. Çözer. Sadece Galatasaraylı Hayri Kozak, Taner Aşkın, Fatih Altaylı ve daha kimler, kimler var kurum yapısında. Boşa uğraşmayınız. Kendi kulübünüze bakınız. Aziz Yıldırım ve yönetiminin kazandırdığı İncek tesislerini Alagöz holding ve Iğdır spora sattınız da, Galatasaraylılar'ın umuru oldu mu? Daha neler var neler! Manitu Düzce tesislerini, muhafaza etsin.

Okan Buruk tercümana benzemez ! O da Pep Guardiola gibi futbolu icra etmiş, başarıyı da doya doya yaşamış, bir yıldız. Mourinho Buruk ile uğraşmayı bıraksın, işine baksın! Hacı İsmail’in oynattığı futbolun, yanına dahi yanaşmadı henüz. Eeey itirazbahçeliler, geldiği günden beri sevenlerinin içini karartan, futbolumsu morlukları görüp flu vakaya itiraz etsenize! İsmail Yüksek olmasa yandınız. Sadece medyanız olmasın gazınız!

Grande Mourinho doğru… Doğru da, Fenerbahçe’nin oynadığı futbol doğru mu?

Bakacağız !

YORUM YAZ