Harcama sanatı!

Abone Ol Google News

Sanat önemli konu. Mesela ‘yalan’ sanatının nirvanası da 1996’dan itibaren maalesef Galatasaray Kulübü; bir kısım başkan ve yöneticileri tekelinde! Harcama sanatı etkinliklerinde de, ellerini tutabilen yok evvel Allah. insanları da, parayı da! Ne ibracı Divan kurulu, ne de trans halinde uyurgezer kongre üyeleri! Birkaç namuslu Galatasaraylı üye, duayen doğruları konuşuyor. Konuşuyor ama kadrolu mevlithanlar da, yönetimi ibra; doğru konuşanı imha imha operasyonunu adına derhal devreye giriyor. İbra ve takdir de hemen geliyor. Where is the vicdan, Galatasaray ‘ı gerçekten sevenlerle beraber akan gözyaşlarıyla ıslanıyor müjgan.

Haberin Devamı

Verildiği halde zerre tutulmayan söze ne denir? Elbette ‘yalan’ denir. Erden Timur’un iç mihraklarca badem edilmesi ardından; kulüp başkanı Dursun Aydın; football uzmanı İbrahim Hatipoğlu ve kadim menajer Cenk Ergün’ü transfer etkinlikleri başına tayin etti. Ne oldu peki ? Rusya’da hava, Fransa’da civa! Transferler bitirilemedi tabiri caizse becerilemedi! Dove mevzuunda Gardi başkan ve yönetiminin gardını düşürdü. Netice knot-out oldu. Zenith tarafı ise bırakın 9’a kadar saymayı, 20’ye kadar saydırdı ve Dursun Aydın’a havlu attırdı! Böylece Galatasaray camiası iddialı transferler(!) hakkında aydınlandı. Şimdi taze yıldızlar ve isimleri devreye girer. Yönetim bekasından sorumlu bir kısım yazar ve televizyon konuşanları, tabii YouTube uzmanları taraftarın beynini yıkama icraatına devam eder.

Haberin Devamı

Harcama sanatları uzmanlarının; yıllardır kombine peşinde koşan ve ömrü beklerken harcanan Galatasaraylı taraftarları da, nasıl verem ettiği ayrı bir yazı konusudur. Eeeey Galatasaraylı alayınızı sadece transfer ve fuzuli maddi manevi harcama becerileri(!) değil, daha neler neler verem edecek bekleyin! Transfer palavralarıyla da oyalanın.

 

YORUM YAZ