Esas somut olan budur !

Abone Ol Google News

Acun Ilıcalı; bir basın toplantısı yaptı ve özellikle ‘SOMUT ‘ vurgusuyla, anlattı da anlattı! Oysa mihenktaşı sadece ve sadece Galatasaray idi. Ilıcalı söylüyor, söylüyor da, söylemi ‘kuru-sıkı’ kıvamından öteye zerre geçmiyor. Babasını dahi tanımayacağını iddia eden, keskin sirke Fenerbahçe’linin; Galatasaray’a 3-1 kaybedilen derbi sonrası verdiği efsane demeç gibi bişi yani! Sizin bu tavrınız ve iddialarınız; Fenerbahçe’yi değil, kendinizi kurtarma emeli değilse, nedir Allah aşkına ?

Haberin Devamı

Şimdi esas somut olduğunu düşündüklerimi paylaşayım, izninizle. Her sezona şampiyonluk iddiası ve sözüyle başlayan Fenerbahçe ; tam 9 senedir, hayalleri peşinde mahzun! Bu sezon da, Mourinho idaresinde icra ettikleri futbol değerleri, geçmiş 9 seneden farklı bir manzara ile karşılaşılmayacağını işaret ediyor. Fenerbahçe nin arka bahçesi kıvamındaki rakiplerinin (!) sundukları da, yine yetmiyor! Aziz Yıldırım’ın kazandırdığı tesis mal mülk ise, nedendir bilinmez birer birer gidiyor! Bunca varlığın içinde, bu yola ne diye tevessül edilir? Çözülemiyor!

Haberin Devamı

Bir de TFF yönetimi ve başkanına cila üzerine, cila çekiliyor. Bak arkadaş; başkan dahil sizlerin Türk futboluna, şahsım kadar faydanız oldu mu acaba ? Alayınız nemalandınız be! Şu anda da yine nema peşinde, futbolumuz değerleri içine etme çabasındasınız.

Galatasaray ‘a her nefeste saldırmakla, ancak yerinizde sayar Kulübü de yer ile yeksan edersiniz. Bunca soyut anlatıma, yalana, dolana, onca dövizi saçmaya, ne dayanır ?

Galatasaray yönetimi de kabahatleriyle tam bir felaket ‘ de, her yaptığı hatayı alkışlayan ve günahı başka tarafta arayan bir yapı Galatasaray ‘da yok. Hak edene, hak ettiğini duyurmaya çalışan, bir kadim topluluk var.

Acun Ilıcalı;  boş muhabbetleri ve Fenerbahçelileri oyalama işlerini bırak, camiayı doğru futbol değerleriyle mutlu etmeye bak. Siz oraya buraya saparak gerçeklerden kaçtıkça, Galatasaray yönetimleri fahiş hatalar yapmasına rağmen Aslanlar kükrüyor.

Fenerbahçelileri ne olur kandırmayın üzmeyin, yetti artık. Koşar adım maddi manevi çıkmaza gidiliyor görmüyor musunuz!

YORUM YAZ