Krize izin vermediler

Abone Ol Google News

Son lig maçında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalan Galatasaray, Alanyaspor’u konuk etti. Okan Buruk bu mücadeleye beklenen 11 ile çıkarken, Osimhen sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı.

Haberin Devamı

Yunus fark yarattı

Sarı-Kırmızılılar maça iyi başlarken, kanatları iyi kullandı. Özellikle Yunus’un iyi oyunuyla rakip kalede etkili oldu. 15. dakikada Mertens vurdu, Ertuğrul kurtardı. Bir dakika sonra ise Ertuğrul bu kez Barış Alper’e izin vermedi. Üstü üste yaptığı kurtarışlarla oyunu dengede tutan Ertuğrul, 28’de Yunus’un golüne engel olamadı: 1-0. Golden sonra da sahanın hakimi olan Galatasaray, Alanyaspor’a gol şansı tanımadan soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Ertuğrul devleşti

Alanyaspor bu yarıya daha önde oynayarak başladı. Galatasaray bu bölümde topu rakibine verirken, takım savunmasında hata yapmadı. Sarı-Kırmızılılar ilk devrede olduğu gibi kanatlardan yaptığı ortalarla pozisyon arasa da ceza alanına topu sokma konusunda pek başarılı olmadı. Alanyaspor kalecisi de maç boyunca yaptığı kurtarışlarla skoru 1-0’da tutarken, kariyer maçlarından birini çıkarttı. Kasımpaşa ve RFS maçlarında alınan beraberliklerin ardından, rakibini 1-0 mağlup eden Okan Buruk ve öğrencileri Milli araya moralli gitti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ