Kazanmaya devam

Abone Ol Google News

Galatasaray, Avrupa Ligi’ndeki ilk maçında PAOK’u konuk etti. Okan Buruk, Muslera’nın cezası nedeniyle Günay’a forma verirken, Kadıköy’de kazanan kadroyu korumayı tercih etti.

Haberin Devamı

Gol gelmedi

Mücadele tempolu başlarken temsilcimiz ön bölgede etkili oldu. Orta alanda Torreira ve Sara ile kapılan topları son bölgeye çabuk taşıyan Sarı-Kırmızılılar, rakip kalede tehlikeli ataklar geliştirdi. 20. ile 30. dakikalar arasında baskısını iyice artıran Galatasaray, Osimhen, Mertens ve Yunus ile gole yaklaşsa da skoru değiştiremedi. PAOK ise en tehlikeli atağını ilk yarının uzatma anlarında yakalasa da Günay yüzde yüzlük bir gole izin vermedi. Okan Buruk ve öğrencileri ilk 45 dakikanın büyük bölümünde sahaya istediklerini yansıtsa da topu ağlarla buluşturamadı ve soyunma odasına 0-0’lık beraberlikle gidildi.

Tempo yükseldi

İkinci yarıya golle başladık. 48. dakikada kornerden gele topa Osimhen kafayı vurdu, Rahman Baba’ya çarpan topa ağlara gitti: 1-0. 62’de Osimhen kale ağzında vurdu, kaleci çok kritik bir kurtarış yaptı. Maçta tempo yükselirken, PAOk hızlı ataklarla savunmamızı zorlamaya başladı. 67’de Günay’dan dönen topa Konstantelias vurdu ve skora denge geldi: 1-1. 75’te Osimhen kafayla indirdi, Yunus çok sert vurdu bir kez daha öne geçtik: 2-1. Bu golden sonra da maçta tempo düşmezken, Okan Buruk yaptığı müdahalelerle takımını oyunda tutmayı başardı. Son sözü ise 90+5’te Icardi söyledi: 3-1 Temsilcimiz zorlu mücadeleden 3-1’lik galibiyetle ayrılarak, Avrupa Ligi’ne iyi bir başlangıç yaptı. Buruk ve öğrencileri sergiledikleri performansla alkışı hak etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ