Hezimet

Abone Ol Google News

Şampiyonlar Ligi Play-Off mücadelesi ikinci maçında Galatasaray, Young Boys’u konuk etti. İsviçre’deki ilk maçta rakibine 3-2 mağlup olan temsilcimizde, Barış Alper sağ bekte oyuna başlarken, Batshuayi-Icardi ikilisi ileri uçta beraber oynadı.

Haberin Devamı

Takım olmaktan uzaklardı

Karşılaşmanın ilk 10 dakikasında savruk bir görüntü sergileyen temsilcimiz, bu bölümün ardından rakip yarı alana yerleşse de etkili olamadı. Young Boys ise hızlı ataklarla kalemizde ciddi tehlikeler yaşattı. İlk 45 dakika boyunca takım oyunundan çok uzak olan ve rakibi üzerinde baskı kuramayan Sarı-Kırmızılılar, skor üretemedi. İlk yarı 0-0’lık beraberlikle sona ererken, Buruk ve öğrencileri takım olmaktan çok uzaktı.

Buruk izledi

Okan Buruk ikinci yarıya 2 değişiklikle başladı. Köhn’ün yerine Berkan, Ziyech’in yerine ise Jelert oyuna dahil oldu. Galatasaray bu devrede de oyunun hakimi olsa da ceza alanına girmeyi başaramadı. Temsilcimiz taraftarının desteğini arkasına alsa da uyku halini atlatamadı. İsviçre ekibi ise tamamen kapanırken, savunmada hata yapmadı. Son bölümde iki takım da değişikliklere gitti. Galatasaray ataklarını artırsa da sonucu değiştiremedi. 87’de ise Young Boys Virginius ile golü bulurken, Muslera kırmızı kart gördü. İki maçta da sahaya bir varlık koyamayan Galatasaray 1-0’lık yenilginin ardından Şampiyonlar Ligi’ne veda ederken, bu hezimeti hak etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ