Gövde gösterisi

Abone Ol Google News

Galatasaray, Milli aranın ardından çıktığı ilk lig maçında Çaykur Rizespor’u konuk etti. Transfer döneminde kadrosunda önemli değişikliklere giden Sarı-Kırmızılılar’da takıma yeni katılan Jakobs ve Osimhen sahaya ilk on birde çıktı.

Haberin Devamı

Etkili oyun

Okan Buruk’un öğrencileri mücadeleye çok istekli başladı. 3. dakikada Sara ortaladı, Sanchez kafayı vurdu ve top ağlara gitti: 1-0. Okan Buruk’un öğrencileri orta alanda uyguladıkları presle rakibini hataya zorlarken, kaptıkları toplarla da hızlı ataklar geliştirdi. 25. dakikada Sara içeri ortaladı, Osimhen kafayla indirdi Abdülkerim son dokunuşu yaptı ve fark ikiye çıkartı: 2-0. İlk yarı boyunca tempoyu yüksek tutan Galatasaray sahanın da hakimi olmayı başardı. Buruk ve öğrencileri soyunma odasına 2-0 önde giderken, etkili bir oyun ortaya koydu.

Gol yağmuru

Galatasaray ikinci yarıya da etkili başladı. 49’de Sara ceza sahasında önünde bulduğu topa sert vurdu ve skor 3-0’a geldi. 61. dakikada Torreira üçüncü bölgede kaptığı topu ceza sahasına giren Mertens’e verdi. Yıldız oyuncu çaprazdan düzgün vurdu ve skor bir kez daha değişti: 4-0. Bu golden sonra Okan hoca takımını dinlendirmek adına 4 değişikliğe birden gitti. 80’de Kaan çıkartı, Barış Alper topu filelerle buluşturdu: 5-0. İlk dakikadan itibaren takım olarak çok iyi bir performans gösteren Galatasaray, sahadan 5-0’lık galibiyetle ayrıldı. Hem oyun disiplini olarak hem de fizik kalitesi olarak alkışı hak eden Buruk’un öğrencileri tam anlamıyla gövde gösterisi yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ