Cim Bom kayıpla başladı

Abone Ol Google News

2024-2025 sezonunun çalışmalarını Avusturya’da sürdüren Galatasaray ilk hazırlık maçında LASK Linz ile karşılaştı. Sarı-Kırmızılılar bu mücadeleye yedek ağırlıklı kadrosu ile çıkarken müsabaka yoğun trafik nedeniyle on dakika geç başladı. Maç düşük tempoda ilerlerken, Galatasaray oyunu ön bölgede oynadı. Sarı-Kırmızılılar orta alanda topa hakim olurken ceza sahasına girmekte zorlandı.

Haberin Devamı

Savunma aksadı

Linz, hızlı ataklarla pozisyon aradı. 17. dakikada Linz gole yaklaştı ama Günay geçit vermedi. 23’te ise hızlı çıkan Linz’in atağında Metehan ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi: 0-1. 37. dakikada Torreira’nın şutu önce rakibe sonra direğe çarparak kornere gitti. Okan Buruk, ikinci yarıya dört değişiklikle başladı. 56’da Mertens’in asistini Metehan gole çevirdi: 1-1. 64’te oyuna yeni giren Copado takımını bir kez daha öne geçirdi: 1-2. 70’te Metehan’ın orta şut karışımı vuruşu ağlara gitti ve skora bir kez daha denge geldi: 2-2. Galatasaray’da maç boyunca savunmadaki hatalar devam etti. 86’da bu hatalardan birini Kone değerlendirdi ve skor 3-2’ye geldi.

Haberin Devamı

Sezonun ilk hazırlık mücadelesinde rakibine 3-2 mağlup olan Galatasaray’da savunmadaki hatalar dikkat çekerken Yusuf ve Zaha performanslarıyla sınıfı geçti.

YORUM YAZ