Farklı tarifeye devam

Abone Ol Google News

Rizespor maçındaki ilk onbiri bozmayan Jose Mourinho, Fenerbahçe Milli aradan önce Alanyaspor’u Kadıköy’de misafir etti. Gelelim 90 dakikanın özetine;

Haberin Devamı

3 şut direğe takıldı

4’te Mert ceza alanına ortaladı, kale önünde Tadic kötü vurdu. 8’de Edin Dzeko’nun yakın mesafeden şutunu kaleci Ertuğrul çıkardı. 10’da Szymanski uzaktan kötü vurdu. 24’te Fred ve Dzeko’nun peş peşe şutları gol getirmedi. 43’te Dzeko’nun pasında Tadic skoru 1-0 yaptı. 45+1’de Saint-Maximin şutladı. İkinci gole direk engel oldu. Devre 1-0 bitti. 53’te Serdar Dursun yakın mesafeden kötü vurdu. 64’te Cordova aşırtı, Livakovic gole engel oldu. 65’te Tadic aşırtma bir vuruşla durumu 2-0 yaptı. 67’de İrfan Can’ın pasında Edin Dzeko farkı üçe çıkardı: 3-0. 75’te En-Nesyri direğe takıldı. 90+4’te direğe takılan bu sefer de Mert Hakan oldu. Maç bu sonuçla bitti.

Oyun iyi olunca...

Rize maçından sonra Fenerbahçe Alanyaspor’u da farklı skorla geçti. Oyun içinde Dzeko ve Szymanski çok iyi gözükmese de takım oyunu iyi olunca, çok fark edilmedi. Milli Takım arasından sonra esas lig başlıyor. Fenerbahçe şu ana kadar beklediğimiz gibi. Güzel, baskılı oyununu sonuca yansıtıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ