Ezdi

Abone Ol Google News

Ligde 3. haftada Fenerbahçe, Rizespor maçı için Karadeniz’deydi. Jose Mourinho jokeri Fred ile maça başladı. Gelelim 90 dakikanın önemli anlarına;

Haberin Devamı

Fred damga vurdu

15’te Fred uzaktan sol ayakla müthiş vurdu, durum 1-0 oldu. 30’da Tadic yakın mesafeden ikiyi kaçırdı. 42’de Varesanovic’in şutunda kaleci Livakovic golü çıkardı. Devre tek golle bitti. 47’de Djiku vole ile ikiyi atamadı. 53’te Dzeko zor pozisyonda çizgiye paralel vurdu: 0-2. 60’ta Saint-Maximin’in pasında Fred ceza alanına girdi ve durumu çaprazdan skoru 3-0 yaptı. 64’te Fred, Dzeko’nun şutunda Gökhan’dan dönen topu tamamladı, kendisinin üçüncü, takımın 4. golünü attı: 0-4. 67’de Tadic’in sert ortasında Alikulov’un ters vuruşunda skor 5-0 oldu. Maç da bu sonuçla bitti.

Daum’un anısına...

26 yıllık meslek hayatımda biri Antalya kampı ve diğeri Münih Havalanı’nda olmak üzere kendisiyle iki röportajım var. Her zaman sevecen, egosuz ve başarılı bir insandı. Ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun. Umarım yeni gelen yabancı hocalar da onun kadar ülke futboluna egosuz bir şekilde iz bırakır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ