Eyüpspor rövanşı aldı

Abone Ol Google News

Geçen sezon bir alt ligde yaşanan kora kor rekabeti Süper Lig’e taşıyan iki güçlü takımın mücadelesi, taktik savaşlarına sahne oldu.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın top çalma rekortmeni Emre Akbaba’nın 19. dakikada Matsuki’den kaptığı topla başlattığı akın, golle sonuçlandı. Sainz’ın olgunlaştırdığı atakta Thiam’ın şutu kaleciden döndü, Ahmet Kutucu son dokunuşu yaptı: 1-0. 24’te yine Matsuki’nın kaptırdığı topta kaleci Lis, önce Dubais’in serbest vuruşunu, ardından Ahmet Kutucu ve Emre Akbaba’nın şutlarını peşpeşe kurtarmayı başardı.

Göztepe, rakibin orta alandaki bunaltıcı baskısını ikinci 45’te Nielsen, Vitor Hugo ve Fofana hamleleri ile durdurmak istedi. Ancak bu yarıda kaleyi bulan ilk şut yine Eyüpspor’dan geldi.

Berke’nin gecesi

78’de Ahmed Kutucu’nun üst köşeye giden şutunda, kaleci Lis topa mükemmel uzandı. 89’da kaleci Berke, topu önce Romulo, ardından da Tijanic’in ayaklarından alıp, rakibe gol izni vermedi. Berke, 90+3’te Eliton’un şutunu da çelmeyi başardı. Eyüpspor bu galibiyetle bir alt ligde iki kez yenildiği Göztepe’den rövanşı alırken, puan cetvelinde de rakibinin üstüne yükselmeyi başardı

Haberin Devamı
YORUM YAZ