Başakşehir tutulmuyor

Abone Ol Google News

Bodrumspor teknik patronu İsmet Taşdemir ülke milli takımlarına giden 6 futbolcudan gelen olumsuz haberler nedeniyle kadro kurmakta bir hayli zorlandı. Savunmanın göbeğinde oluşan boşluğu yeni transfer Ateji’yle dolduran Taşdemir, gençlerin dinamizminden de faydalanma yolunu seçti. Sezona çok iyi başlayan Başakşehir, dünkü maça galibiyet parolası ile çıktı. İstanbul temsilcisinin teknik patronu Çağdaş Atan, Samsunspor’la deplasmanda oynanacak 3.hafta erteleme maçını da düşünerek kadroya küçük çaplı dokunuşlar yaptı.

Haberin Devamı

Crespo ve Pelkas’ı kulübeye çeken Atan, erken bir gol için güçlü forvetlerini sahaya sürdü. Son 5 deplasman maçından 4 galibiyet 1 beraberlik çıkaran konuk ekipte dün ilk yarıda sistem karmaşası yaşandı. Rakibin direncini erken kırmak isteyen Atan, orta alanda oluşan boşluğa ilk yarıda çare bulamadı. 17’de Opoku’nun kafa vuruşunu kaleci Diego Souza üst direkte kornere gönderdi.

Muhammed’den kritik dokunuş

27’de kaleci Muhammed, Fredy’nin şutunu kale çizgisi üzerinde iki hamlede çelmeyi başardı. Başakşehir ikinci 45’te de gol için saldırdı. 52’de Serdar’ın şutunu Diego Souza kale çizgisinde ayakları ile çeldi. 59’da Fredy’nin Serdar Gürler’in suratına tabanı ile yaptığı hamleye kırmızı kart çıktı. 10 kişi kalan rakip karşısında Çağdaş Atan’ın Pelkas hamlesi oyunu Bodrum ceza sahasına yığdı. 74’te Pelkas, maça girdikten 8 dakika sonra gördüğü kırmızı kartla, oyuncu sayısını dengeledi.

Haberin Devamı

Heyecan dolu anlar

Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklar heyecan katsayısını artırdı. 86’da oyuna giren Duarte, Berat’ın savunmanın arkasına yolladığı topa 90’da dokundu: 0-1.

YORUM YAZ