Alanya 3 puanla tanıştı

Abone Ol Google News

Henüz galibiyet ile tanışamayan iki Akdeniz ekibinin 3 puan mücadelesi yüksek tempoda oynandı. Son 5 iç saha maçını kaybeden Adana Demirspor’da teknik direktör Michael Valkanis, galibiyet adına tüm riskleri göze aldı. Ev sahibi, Maestro’nun yönettiği ataklarda Abdulsamet-Ali Yavuz ile Manev-Yusuf Sarı’nın kanat bindirmelerine bel bağladı. Ancak rakibin orta alan baskısı karşısında yapılan top kayıplarının faturası İlk yarıda ağır oldu.

Haberin Devamı

Toplamda 8 maçtır 3 puanı bir arada göremeyen konuk ekipte ise Fatih Tekke bu kez santrfor mevkiinde Hwang’ı devreye soktu. Geçen sezonun ortasında Nottingham’dan kiralanan Güney Koreli dün rakip ceza sahası içinde adeta şov yaptı. 4’te orta sahadan kapılan top golle sonuçlandı. Agusto’nun çevirdiği meşin yuvarlağı Hwang, altıpasta ağlarla buluşturdu: 0-1. 17’de Janvier’in ara pasını kovalayan Hwang, ceza sahası dışında topun altına girdi: 0-2.

Tempoyu düşürdü

27’de Manev’in kafa vuruşu yan direkten döndü, kaleci Ertuğrul’un ellerinde kaldı. İkinci yarıda ev sahibinde Yusuf Sarı’ya destek için Ali Yavuz da sağ kanadı kullanmaya başladı. 2-0’ın avantajı ile alana çıkan Alanyaspor ise savunmayı kalabalık tutup, kontrataklardan medet umdu. Son bölümde karşılıklı değişiklikler ve sakatlıklar tempoyu düşürdü. Ev sahibi bu sonuçla peşpeşe 6 iç saha maçından da yenilgi ile ayrıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ