İkinci yarıda uyudu ve uyuttu!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe soyunma odasına 2-0 önde gitti ama bu yarıda sarı lacivertlilere yakın pozisyon buldu ve bir o kadar da şut attı Dominik Livakoviç'in kalesine Kasımpaşaspor.

Haberin Devamı

Allan Saint Maximin çok yetenekli bir futbolcu. Ama keşke topla zamanında vedalaşabilse. Bu zaafına rağmen dünkü maçın skor ve sonucunu belirleyen futbolcuların başında yer aldı Fransız yıldız. Çok şık bir gol attı, yetmedi bir de penaltı yaptırarak Fenerbahçe'nin sahadan galibiyetle ayrılmasında önemli paya sahip oldu.

İlk yarıda en az Maximin kadar etkili bir diğer isim de hiç şüphesiz Dusan Tadiç'ti her halde. Sırp oyuncu bir asist yaptı ve birde penaltıdan Fenerbahçe'nin ikinci golünü atarak galibiyetin mimarlarından biri oldu.

Peki ya ikinci yarı? Büyük olasılıkla iki farklı önde soyunma odasına giden futbolcuların aklı önümüzdeki hafta oynanacak olan Galatasaray maça gitti ve orada takılıp kaldı galiba.

Resmen köşesine çekilip savunmada kalan bir boksör gibiydi sarı lacivertliler ikinci yarının genelinde. Ne top tutabildiler, ne doğru dürüst bir organizasyonla rakip kaleye gidebildiler. Açıkçası ikinci yarıda Çağlar'ın dışarı giden kafa vuruşu dışında akıllarda kalan bir tek tehlike yaratamadı Kasımpaşa kalesinde Mourinho'nun öğrencileri.

Haberin Devamı

Bu En Nesyri var ya, 38'lik Edin Dzeko'nun gölgesi bile olamaz. Yazık, gerçekten çok yazık. Bu futbolcuya 20 milyon Euro nasıl verildi, aklım almıyor. Batshuayi'yi bu En Nesyri uğruna kimler, hangi akıl ve gerekçeyle ezeli rakibine hediye etti, keşke ortaya çıkıp izah edebilseler.

Bu arada Fenerbahçe eğer derby maçı öncesi sahadan 3 puanla ayrıldıysa oturup kalkıp şükretmeli. Yetmez, Fred, Rodrigo Becao, Çağlar Söyüncü, takımın gizli kahramanı Sebastian Szymanski ve özellikle İsmail Yüksek'e de teşekkür etmeli.

Yeri gelmişken altını kalın kalın çizmek istiyorum. Bu İsmail Yüksek eğer Avrupa'nın büyük yada belli başlı kulüplerinden birinde bu performansla oynasa büyük olasılıkla piyasa değeri şu anda en az 50 milyon Euro olurdu, bunu da unutmayın.

YORUM YAZ