Hazır sayılır!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe 5 gün sonra 2. ön eleme maçı oynayacak İsviçre'nin Lugano takımıyla deplasmanda. İşte böyle önemli bir karşılaşma öncesi Hull City'le hazırlık maçı oynadı dün akşam sarı lacivertliler.

Haberin Devamı

Doğrusu ilk yirmi dakika ne doğru dürüst rakip kaleye gidebildi, nede tehlike yarattı temsilcimiz. Dolayısıyla topa hakim olmakta da bariz şekilde Hull City önde olan taraftı.

Ama futbolda bireysel yetenek ve tecrübe sonuç elde etmek adına çoğunlukla belirleyici oluyor.

Nitekim Acun Ilıcalı'nın takımı etkili oynarken bir anda 2 farklı geriye düştü.

İlk golü Dzeko attı, ama Ryan Kent ve Szymanski'nin de bu goldeki payı hayli büyüktü.

İkinci golde topu kaleye Fred gönderdi. Fakat bu golde Dusan Tadic ve Dzeko'nun yaptığı katkı da küçümsenemez.

İkinci yarıya golle başladı Mourinho'nun öğrencileri. Oğuz Aydın oyuna dahil oldu ve nefis bir hareketle üçüncü golün fitilini ateşledi resmen. Doğrusu Osayi Samuel de hemen her şeyi doğru yaptı ve böylece üçüncü golü geldi Fenerbahçe'nin.

Oğuz Aydın'ın aynı güzel şeyi dördüncü golde de yaptı. Nefis topuk pası Dzeko'nun tecrübesiyle olgunlaştı ve Szymanski'nin harika kafa vuruşuyla Hull City ağlarına gitti.

Haberin Devamı

Beşinci gol mü? Mert Hakan santra çizgisinin biraz önünde Arda Güler vari vurdu resmen ve maç boyunca sık sık libero gibi oynayan Hull City kalecisini cezalandırdı.

Sonrasında hayli oyuncu değişikliği oldu ve baskı yedi maçın sonuna doğru Fenerbahçe. Nitekim golü de yedi.

Tamam, bir hazırlık maçıydı dün akşam oynanan. Ve hayli zaman var sezonun başlamasına. Gene de hiçte fena değildi Fenerbahçe. Portekizli teknik direktör savunmaya çok önem verdiğini öğrencilerine anlatmış anlaşılan. Giderek daha iyi olacağına inanıyorum. 

YORUM YAZ