Semih göz ardı edilemez...

Abone Ol Google News

Beşiktaş, Avrupa’da aldığı şok Frankfurt yenilgisi sonrası moral için çıktığı Gaziantep deplasmanından da ağır yaralı ayrıldı.

Haberin Devamı

Sezon başındaki coşkulu hücum futbolundan yine uzakta bir görüntü ortaya koyan Kara Kartal, Immobile’yle öne geçse de uzatma dakikalarında Maxim’in sayısıyla yıkıldı. Frankfurt maçının ardından, “En iyi performansı vermediğimizi düşünen varsa tekrar bu stada gelmesin” sözleriyle şok etkisi yaratan teknik direktör Van Bronckhorst, Gaziantep’de birbiri ardına şoklar yaşatmaya devam etti. Hollandalı teknik adam, önce; Muçi, Mario ve Silva olarak oluşturduğu orta saha üçlüsüyle şaşırttı. Takımın hücum efektifliği, bu üçlüyle beklentilerin altında kaldı. Ardından Ciro Immobile’nin penaltı kullandığı sırada gözlerini kapatan Bronckhorst, ilginç bir görüntüye imza attı.

Bir dakikayı da mı hak etmedi?

Genç hoca, 67’da Immobile’yi oyundan alıp yerine Mustafa Erhan Hekimoğlu’nu alarak tartışmalı kararlarına bir yenisini daha ekledi. Bronckhorst’un, hücum efektifliğindeki eksiğe rağmen dünkü mücadelede Semih Kılıçsoy’a 1 dakika bile süre vermemesi şaşırttı. Skor üretme konusunda büyük düşüş yaşayan Beşiktaş’ın, Semih Kılıçsoy’u kazanması şart.

Haberin Devamı
YORUM YAZ