Rafa Silva gibisi yok

Abone Ol Google News

Ne Süper Lig'de son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray, ne de takımın başına dünyanın en iyi teknik direktörlerinden Jose Mourinho'yu getiren Fenerbahçe... Hiçbiri yeni sezona Beşiktaş gibi özgüvenli başlamadı. Yeni yıldızlar ve 5-0'lık Süper Kupa zaferiyle sezona tornado gibi giriş yapan Siyah-Beyazlılar, dün akşam Antalya karşısında maçın ilk saniyelerinde geriye düşse de takımda en ufak bir panik belirtisi görülmedi. Çünkü Beşiktaş'ta, kaleciden golcüye kadar herkesin güveni zirvede. Bu özgüvenin temel etkenlerinden biri olan Rafa Silva, üçüncü resmi maçına da damga vurmayı başardı. Portekizli star, önce 2 rakibiyle adeta dans ederek topu Rashica'ya kazandırdı ve Immobile'nin ilk golünün ön hazırlayıcısı oldu. Ardından müthiş savunma arkası koşularından birini daha yapıp klas bir vuruşla golünü attı. Şu anda Süper Lig'de herkesten bir tane daha var ama Rafa Silva gibisi yok.

Haberin Devamı

Immobile'den yedinci krallık sinyali!

Süper Kupa'da yaptığı dublenin ardından Samsun maçını boş geçen Immobile, ligde açılışı Antalya'ya karşı yaptı. İlk golünde topu, kalecinin kapattığı dar açıdan filelerle buluşturan İtalyan yıldız, kalitesini konuşturdu. İkinci golünde ise adeta memleketi İtalya'nın Capri Adası'ndaki meşhur dondurmacı Gelateria Buonocore'nin önünde sıra bekler gibi bir rahatlıkta Semih'in asistini bekleyen Immobile, topu boş kaleyle buluşturdu. 3 resmi maçta 4 gole ulaşan Immobile, muhteşem bir sezon başlangıcına imza attı. Kariyerinde daha önce 5 lig ve bir de Avrupa Ligi gol krallığı bulunan Immobile, yedinci krallık tacını Beşiktaş'ta takmaya ne kadar istekli olduğunu gösterdi.

Haberin Devamı

Ndour'dan parıltılı başlangıç

Emirhan Topçu, zorunlu görev emri alarak forma giydiği sol bekte çok çalıştı. Attığı 2 golde de bayrağın kalkması, şanssızlığı oldu. Birinci iptal kararı hatalıydı. Son transfer Cher Ndour, şık asistiyle Beşiktaş'a parıltılı bir başlangıç yaptı. Mert'in her zamanki başarılı performansı, Paulista'nın savunmada verdiği güven, Rashica'nın her geçen gün yükselen form grafiği ve dünkü maçın gizli kahramanlarından biri olması, gecenin ön plana çıkan diğer konuları oldu. Semih'in sol kanat forvete uyum sağlamaya başlaması ile Ernest Muçi'nin aldığı kısıtlı süreyi bir golle değerlendirmesi, de dikkat çekiciydi.

YORUM YAZ