MENÜ

Ya tamam ya devam

Abone Ol Google News

Sivasspor beraberliği ile tüm kredisini bitiren Fenerbahçe zirve yarışında, ‘devam mı, tamam mı’ maçına çıkıyor. Süper Lig’de 3’ncülük kovalayan Beşiktaş’ın Kadıköy’de kolay teslim alınamayacağı bir gerçek. Siyah-Beyazlılar alacakları bir galibiyet ile taraftarlarının gönlünü kazanmaya çalışacak. Fenerbahçe’nin oyun planında ve takım tertibinde önemli değişiklikler olmaz. İsmail Kartal’ın bu maçta macera arayacağını sanmıyorum. Sivas’ta sahaya çıkan 11’de önemli değişiklikler olmaz. Sadece Szymanski maça kulübede, Mert Hakan sahada başlayabilir.

Haberin Devamı

Beşiktaş kazanmak ister

Dzeko ve Tadiç’i kulübeye çekmeye hoca cesaret edemez. Batshuayi ve Kruniç dışındakiler (Cengiz Ünder, Serdar Dursun, Mert Müldür, Zajc, Çağlar Söyüncü) bu maçta hamle oyuncusu bile olmazlar (önemli sakatlıklar yaşanmazsa). Fenerbahçe’nin oyuna önde baskıyla başlayacağı kesin. Ancak buna ezeli rakibi ne kadar müsaade eder göreceğiz. Beraberliğe fazlaca sevinmeyecek olan Beşiktaş’ın da galibiyet kovalayacağı kesin.

Beraberlik bile...

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertli takım, rakibin ani ataklarına tedbir almak zorunda. İki kanat savunucusu Ferdi ve Osayi-Samuel, ofansif futbola bakalım ne ölçüde katkıda bulunacaklar. Fenerbahçe adına bana göre maçı çözecek ayaklar başta İrfan Can olmak üzere Ferdi, Fred, İsmail Yüksek, Tadiç ve Dzeko olur. Beraberliğin bile Fenerbahçe için sezonun sonunu getireceğini düşünürsek, ev sahibi kazanmak zorunda. Bakalım Fenerbahçe kazanıp sonuna kadar devam mı diyecek, yoksa sahaya havluyu mu atacak...

YORUM YAZ