Mourinho’nun papatya falı

Abone Ol Google News

Samsunspor ilk 8 haftanın flaş takımı ve lig ikincisi olunca maça ilgi daha da artmıştı. Mourinho herkesin oynar dediği Osayi’yi kadroya almamış, İrfan Can Kahveci’yi de yine yanına oturtmuştu.

Haberin Devamı

25 milyon Euroluk En Nesyri, Maximin kulübede, Dzeko ve Kostiç ( yedek olur) sahadaydı. Twente maçından sonra Becao ve Djiku’da bir lig maçında ilk defa yan yana maça başladılar. İlk 45 dakikada Fenerbahçe’nin önde baskısını ev sahibi aşamadı ve oyuna çıkarken sürekli pas hatası yaptı. Zaten golü de taç atışından gelen topta iki defans oyuncusunun hatasından Tadiç’ten yediler. Ev sahibi topa daha çok sahip olmasına rağmen rakibin baskısını kıramıyor, pozisyon üretemiyordu. Devre tek fakla bitince Mourinho’dan alıştığımız gibi hamle beklemedik. İkinci yarının başında Samsunspor ilk atağında golü bulunca işin peşini kolay bırakmayacak dedik. Sahadaki 3 sarı kartlı SarıLacivertli oyuncunun dışarı alınışı Fenerbahçe’ye ilaç gibi geliyordu. Fred, Becao, Kostiç çıkıyor yerlerine İrfan Can, Çağlar ve Maximin giriyordu.

Haberin Devamı

Israrla 3’ü aramadılar

Oyunu dikine oynayan, adam eksilten İrfan Can ve Maximin ortaklığı sonucu Fenerbahçe golü de çabuk buldu. Golü bulan Fenerbahçe anlamsız şekilde geriye yaslandı ve rakip ataklara davetiye çıkardı. Israrla 3’ncü golü kovalamadı. Sahada yürüyen Dzeko’yu dışarı almak için Mourinho 80 dakika bekledi. Müthiş hoca kenardan oyuna hiç müdahale edemediği gibi aylar sonra defansa Samet Akaydın’ı aldı. Sonunda da Soner Aydoğdu’nun köşeye giden topunu Livakoviç seyredince, hayati 2 puan uçtu gitti. Mourinho’nun artık mazeret üretmeye hakkı yok. Şimdi söz yönetimde ve Mourinho hayranlarında. Papatya falı açarak Fenerbahçe 11’i yapılmaz!

YORUM YAZ