Köşeyi dönme maçı

Abone Ol Google News

Fenerbahçe en zor deplasman oyunlarından birine çıkıyor. Rakip istim üzerinde. Samsunspor hem formda hem de moralli. Maçı kazanan köşeyi döner. Beraberlik ev sahibini değil, Fenerbahçe’yi üzer. Kısacası Fenerbahçe için kazanmak tek çare. Peki Fenerbahçe kazanır mı?

Haberin Devamı

Kim ne derse desin, Sarı-Lacivertli ekip kağıt üzerinde bana göre maçın favorisi. Karadeniz ekibi kendi sahasında zorlanıyor. Evinde hem Beşiktaş’a hem Konyaspor’a kaybetti. Güçlü rakibi karşısında neler yapacak, göreceğiz. Kazanmak için ofansif mi oynayacak yoksa kontrollü mü? Kurt hoca Mourinho’nun ise bu maça özel planları olduğu kesin. Sahaya çıkacak 11’i net olarak kestirmek zor. İrfan Can Kahveci, Osayi ve Çağlar formayı kapar.

Dzeko mu Nesyri mi?

Maximin ile stoperlerden Becau ya da Djiku’ya kulübe yolu gözükür. Mourinho bu maçta 3’lü savunmayla oynamaz. Bu yüzden Kostic hamle oyuncusu olur sanırım. Fred, Szymanski, Amrabat ve Tadic, diğer bankolar olur. Dzeko mu, En Nesyri mi oynar? Onu da maç saati görürüz. Kazanmak zorunda olan Fenerbahçe’nin önde baskı yaparak oynayacağı ve duran toplarda avantaj kovalayacağı kesin. Fenerbahçe’nin galibiyete daha yakın olduğunu düşünüyorum. Samsunspor kazanırsa, havası ve süksesi daha da artar ve zirve yarışının içine girer. Özetle kazananın köşeyi döneceği bir 90 dakika bizi bekliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ