Geri sayım!

Abone Ol Google News

Alanyaspor, Kayseri'nin yaptığı gibi çok adamla gitmek ya da geniş alanda oynamayı düşünmeyip savunma anlayışı daha önde oynamak istedi belki ama Galatasaray'ın kadro kalitesinin standartı bu ligin üstündeydi ve çok yüksek tempoda oynamasa da kolay pozisyon ve goller ürettiler. Rashica oyunu iki yönüyle vasat oynamasa Galatasaray hem daha fazla gol bulabilir hem de Alanya Yusuf'un çıkışlarında etkili olmayabilirdi. Yine de Icardi ve Abdülkerim golleri ilk yarıda skor avantajını getirdi.

Haberin Devamı

Bir an bile...

2. yarıya Icardi yerine Barış Alper ile gelen Galatasaray maçın yıldızı Mertens ile erken bir gol bularak maçın son bölümünü daha da rahat hale getirdi. Adekugbe sol kenarı çok iyi kullandı. Rachisa ile şov devam etti. Galatasaray için oyun disiplini ve konsantrasyon bir an bile, oyuna kim girerse girsin düşmedi. Bunu fırsat bilen Okan Buruk sıkışık maç trafiğinde takımın en önemli ismlerini dinlendirme fırsatını da kaçırmadı.

Sonuçta Galatasaray Kayseri maçında ki gibi hak ederek, çok fazla yıpranmadan hatta güle oynaya bir deplasman galibiyeti almayı başardı ve bana şampiyonluk için geri sayıma geçti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ