Senin adın artık Kereminho

Abone Ol Google News

Şampiyonlar Ligi gazisi Galatasaray, geride kalan haftalarda Süper Lig'in en kötü oynayan takımlarından biri olan Adana Demirspor'u terlemeden mağlup etti.

Haberin Devamı

SAVUNMA BAS BAS BAĞIRIYOR

Galatasaray sadece savunma oyuncuları değil, takım savunması olarak hiç iyi sinyaller vermedi. Bugünkü Adana Demirspor, Galatasaray'ın kalesine penaltıları saymazsak dört isabetli şut atıyorsa bu teknik heyetin oturup düşünmesi gereken bir istatistik. Galatasaray savunmasının en büyük sıkıntı hiç kuşkusuz ki çok ağır kalması. Savunma arkasına ve beklerin arkasına atılan toplar sık sık tehlike yaratıyor.

YENİ TRANSFER KEREMINHO

Galatasaray yana yakıla bir 8 numara ararken Kerem Demirbay verdiği bir röportajda, "Adım 'Kereminho' olsa 8 numara konuşulmazdı!" demişti. Bugün gerçekten Kereminho gibiydi... Girdiği dokuz ikili mücadelenin yedisini kazandı. Biri asist olan iki kilit pas verdi. 5 kez top kaptı, 4 kez de pas arası yaptı. Bu istatistiklerden daha da önemlisi bu formunu artırarak devam ettirmesi. Hem hücumda hem de savunmada sorumluluk almaktan kaçmadı. Okan Buruk'un yavaş yavaş Torreira-Sara ve Kerem Demirbay üçlüsünü düşünmeye başlaması gerekiyor.

Haberin Devamı

METEHAN'I GÖZARDI ETMEMEK LAZIM

Metehan bugün attığı uzun mesafeli ve isabetli paslarla dikkat çekti. Savunmada da zaman zaman iyi müdahalelerde bulundu. Kesinlikle gözardı edilmemesi gereken bir oyuncu olduğunu gösterdi. 54 pasta 52 isabet ve dört uzun pasta üç isabet dikkate değer bir performans. Hız ve tempo sorunu yaşasa da bunu aşmak için sık sık oynaması gerekiyor, ancak Galatasaray şu an böyle bir adım atabilir mi soru işareti.

YORUM YAZ