Okan Buruk artık bir karar vermeli

Abone Ol Google News

Galatasaray büyük bölümünü çok kötü oynadığı deplasmanda Young Boys'a 3-2 mağlup oldu. Maçın ilk yarısının 2-0 tamamlandığını düşünürsek skor için kötünün iyisi diyebiliriz. Kendi liginde oynadığı ilk beş maçta sadece iki puan toplayabilmiş bir takıma üç gol yiyerek elenmek çk şaşırtıcı. Okan Buruk da artık bir karar vermeli. Galatasaray'da henüz sağ ve sol kanadın ideal oyuncularının kim olduğunu bilmiyoruz. Hakim Ziyech için daha önce söylediğim yerdeyim. Sadece iç sahada o da sonradan oyuna girmesi gerekir. Bundan fazlası takıma zarar veriyor.

Haberin Devamı

GABRIEL SARA YANLIŞ YERDE

Gabriel Sara, Norwich City'de rakip kaleye daha yakın oynuyordu. Galatasaray'da ise Torreira'nın yanında rakip kaleden daha uzakta. Hatta zaman zaman, Torreira'nın yorulduğu anlarda iki stoperin arasına kadar girip topu alıp oyun kurmak zorunda kalıyor. Maçın ikinci yarısında rakip kaleye yaklaştıkça etkinliğinin ne kadar arttığını gördük. Sara, Torreira ve Kerem Demirbay ile oynadığı zaman etkinliği tavan yapacaktır.

GALATASARAY SAVUNMASI ALARM VERİYOR

Haberin Devamı

Galatasaray'ın geçen sezon en güvenilir yeri savunmasıydı. Bu sezon geride kalan maçlarda en fazla alarm veren yerlerden biri savunma oldu. Abdülkerim geçen sezona göre çok ağır kalıyor. Bunun başından dolayı olduğunu düşünüyorum, ancak Davison olmadığı zaman savunma sıradanlaşıyor. Son olarak Galatasaray, Batshuayi, Torreira ve Icardi sayesinde tura tutunduğu bu maçın rövanşında gerekeni yaparak gruplara kalacaktır.

YORUM YAZ