Milli ara öncesi ağrı kesici

Abone Ol Google News

Galatasaray, Kasımpaşa ve Rigas Skola gibi yıprandığı iki maçın ardından Fatih Tekke gibi yeni neslin en iyi teknik direktörlerinden birinin takımı olan Alanyaspor ile karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Galatasaray oyununun temposunu, büyük oranda elinde tuttuğu bir 90 dakika oynadı. Bazen yüksek tempoya çıkarken genelde ise özellikle 1-0'dan sonra tempoyu çok düşürdüğü anlar da oldu. Bunda oyuncuların yorgun görüntüsü, aşırı sıkışık fikstür ve milli araya girilecek olmasının da payı var. Galatasaray'ın milli aranın ardından daha güçlü bir oyunla daha ciddi ve daha agresif olarak geri döneceğini düşünüyorum.  Bu 3 puan Galatasaray için milli ara öncesi ağrı kesici görevi gördü.

SARA VE YUNUS FARK YARATTI

Gabriel Sara için daha önce Kadıköy'de derbi eşik maçıydı demiştim, o eşiği harika geçti ve artık izleyenleri alıştırdığı bir oyunu var. Takım arkadaşlarına poziyon yaratma ve kilit pasları Galatasaray'ın oyununa seviye atlatıyor. Yunus Akgün de artık ben bu takımın ilk 11 oyuncusuyum der gibi oynamaya devam ediyor. Roland Sallai, ritim bulunca ilk 11'e girecektir diye düşünülüyordu. Yunus bu formunu genele yayarsa Okan Buruk formayı ondan zor alır.

Haberin Devamı

ICARDI'NİN FORM TUTMASI GEREKİYOR

Galatasaray için Osimhen transferi adeta Allah'ın bir lütfu olmuş. Mauro Icardi, Adana Demirspor maçındaki skatlığın etkisi hala atlatabilmiş değil. Maçın ardından da, milli ara nedeniyle izinli olmanın da fırsatıyla hemen Arjantin'e ailesinin yanına uçtu. Umarım milli arada özel olarak çalışır, çünkü sahada gerçekten Mauro Icardi isminden beklenenleri şu an için yapamıyor. Vücudu gitmiyor. Bir an önce eski formuna geri dönmesi Galatasaray için kritik. Icardi milli aranın ardından göstereceği performansla bir karar verecek. Osimhen'in yedeği mi olacak, yoksa Osimhen ile birlikte ilk 11'de mi oynayacak!

YORUM YAZ