Mekanın sahibi geri geldi

Abone Ol Google News

Dile kolay Galatasaray bugün son dokuz gündeki dördüncü maçına hem de Avrupa Ligi'nde çıktı. Ligde oynadığı son üç maçta rakiplerine bariz üstünlük kuran sarı-kırmızılılar PAOK maçında da bunu devam ettirdi.

Haberin Devamı

OSIMHEN DURMUYOR

Osimhen yine attığı golün rakibe yazıldığı, yine asist yaptığı bir maç oynadı. Durmak nedir bilmiyor. Sürekli arıyor, sürekli istiyor. Oyunda kaldığı süre boyunca rakip stoperleri adeta dövüyor. Böyle bir oyuncuya sahip olmak Galatasaray için büyük şans.

DEĞİŞİKLİKLER GECİKTİ

Galatasaray bu maç öncesi üst üste çok üst düzey tempoda üç maç oynadı. Sahaya ideal 11 çıktı, ancak değişiklikler gecikti. Bu maç trafiğindeki takım değişiklikler için 75. dakikayı beklememeliydi.

MEKANIN SAHİBİ DÖNDÜ

Galatasaray için maçı kazanmanın yanı sıra Mauro Icardi'nin dönüşü de çok önemliydi. Rams Park'ın kralı, kendine has bir vuruşla maçı bitiren golü attı. Oyun içinde çok istekli bir görüntüsü vardı.

Şimdi Galatasaray, Cumartesi günü sahasında Kasımpaşa ile zorlu bir maça çıkacak. Bu maçın ardından hafta arası maç olmadığı için oyuncular biraz da olsun nefes alabilecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ