Kendi kazdıkları kuyuya düştüler

Abone Ol Google News

Üç maçta topladığımız altı puanla Son 16 Turu'na kalmayı başardık. Çekya maçının büyük bölümünde beklediğimiz performansı sergileyemedik. Muhteşem bir iş yaparak turu atladık. Bunun sevincini elbette yaşayacağız, ancak bunları da konuşmak gerekiyor. Antonin Barak'ın kırmızı kart görmesi maçın kaderine çok büyük etki etti. Dün akşam oynanan maçta rakip 10 kişi kalmasa bugün farklı şeyler konuşabilirdik.

Haberin Devamı

ANTONIN BARAK NE DEMİŞTİ?

Maçtan birkaç gün önce Çekya'nın Fiorentina'da forma giyen yıldızlarından Antonin Barak, Türkiye maçı öncesi Çekya basınına şunları söylemişti; "Rakibimizi hata yapmaya ya da konsantrasyonunu kaybetmeye zorlamak için tatsız ve sert olmak istiyoruz."

Bu sözleri söyleyen Barak, 20 dakikada gördüğü iki sarı kartla oyundan atıldı. Çekya Milli Takımı maçı aynen, Barak'ın söylediği bu zihniyetle oynadı. Kendi kazdıkları kuyuya düştüler. Hakemin son düdüğü de onların bu tarzını değiştirmedi.

BARIŞ ALPER DAMGASI

Vincenzo Montella sık sık forvet olarak oynatsa da Barış Alper muhteşem bir kanat oyuncusu... Sol kanatta oynadığı zaman maça direkt etki edecek kalitede, bu maçta ters kanatta oynamasına rağmen rakiplerine her pozisyonda fiziksel olarak üstünlük kurdu, özellikle ikinci yarıda sağ kanadaı adeta otobana çevirdi.

Haberin Devamı

AVUSTURYA MAÇI BAŞKA HİKAYE

Mart ayında Avusturya ile bir hazırlık maçı oynamış ve mücadeleyi 6-1 gibi tarihi bir skorla mağlup kapatmıştık. Kabul etmek gerekir ki bizden daha iyi bir takımlar, ancak bu skor takıma artı bir motivasyon sağlayacak. Sahada bambaşka bir Türkiye görecekler.

YORUM YAZ