Kalemi eline almış bir sanatçı

Abone Ol Google News

Euro 2024'teki ilk maçımızda grubun en zayıf halkası olarak gösterilen Gürcistan karşısında zaman zaman zor anlar yaşasak da 3-1 kazanmayı başardık. Birbirinden güzel üç gol attığımız karşılaşmada bireysel yeteneklerle kazanmak zorunda kaldık.

Haberin Devamı

Milli Takımımız top ayağındayken ne kadar etkili ve efektifse top rakibe geçtiğinde de bir o kadar çaresiz kalıyor. Vincenzo Montella'nın buna bir an önce çare bulması gerekiyor.

BİRAZ MESSI, BİRAZ RONALDO

Arda Güler... Geleceğin en büyük yeteneklerinden biri. Şimdiden Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo ile kıyaslanmaya başladı, ancak o bu iki süperstarı tek bedende toplamış gibi. Messi gibi rakip eksiltiyor ama tam da Messi değil. Ronaldo gibi şut atıyor, ancak tam Ronaldo da değil. İkisinin muhteşem bir karışımı gibi. Her ne kadar bu iki muhteşem yıldızdan esintiler sunsa da o kendi tarihini yazmak için kalemi eline almış bir sanatçı gibi!

SORUN DEFANS DEĞİL ORTA ALAN

A Milli Takımı analiz eden herkes takımın savunmasının zayıf olduğunu vurguluyor, ancak bu maçta gördük ki asıl sorun defans oyuncularında değil orta alan oyuncularında. Orta sahamızın savunma ve temaslı oyun kabiliyeti düşük olunca rakip ikinci bölgeden üçüncü bölgeye çok rahat geçerek pozisyon bulabiliyor.

Haberin Devamı

PORTEKİZ AFFETMEZ

22 Haziran'da Portekiz'e karşı oynayacağımız karşılaşmada top büyük oranda rakipte olacak. Leao, Bruno Fernandes, Bernardo Silva gibi yıldızlara karşı, topsuz oyundaki etkisizliğimiz bu maçta başımıza büyük işler açabilir.

Büyük turnuvalarda başarının şifresi hiç kuşkusuz ki takım savunmasının güçlü olmasıdır. Her maç Arda Güler başta olmak üzere bazı oyuncuların şapkadan tavşan çıkarmasını beklemek çok daha erken bir tarihte Almanya'dan ayrılmamıza sebep olur.

YORUM YAZ