Galatasaray'ın Usain Bolt'u

Abone Ol Google News

Transfer döneminin en çok eleştirilen takımı Galatasaray, dün gece transfer döneminin sona ermesinin ardından ilk maçına çıktı. Taraftarlarının önünde yeni transferlerinin sahada olduğu mücadelede Rizespor'u 5-0 gibi net bir skorla mağlup etti.

Haberin Devamı

USAIN BOLT SANKİ

Galatasaray'da yeni transfer Victor Osimhen sahada 90 dakika kaldı. Muhteşem bir yıldız olduğunu her haliyle belli ediyor. Muhteşem bir fiziğe sahip. Dünyaca ünlü rekortmen atlet Usain Bolt'un adım uzunluğu 2 metre 44 santimdi. Osimhen'in adım uzunluğu da Bolt kadar olmasa da muhtemelen şu an dünyadaki en uzun adım uzunluğuna sahip futbolcusu olabilir. Rakip savunmacıların üstüne koşuşu, topa hareketlenişi ürkütücü.

Takım arkadaşlarını henüz tanımamanın zorluğunu yaşadı. Bazı yerlerde anlaşamadılar, birlikte oynama alışkanlığı kazandıkça daha da faydalı olacak.

SARA TWEET SİLDİRDİ

Gabriel Sara, her yüksek bonservis ödenen oyuncunun yaşadığı sıkıntıları yaşadı. Herkes gelir gelmez, top seviye performans bekledi. İngiltere'den muhabir arkadaşlarımız 1-1,5 ay sonra gerçek performansına ulaşır demişlerdi, aynı Norwich'te olduğu gibi ve bugün adeta resital sundu.

Haberin Devamı

Bir parantez de Yunus Akgün'e, çok üst düzey bir performans sergilemese de gelecek adına umut verdi. Hakim Ziyech'ten çok daha faydalı olduğunu gösterdi. Ismail Jakobs ise gösterişten uzak gerçek bir görev adamı gibiydi. İlerleyen haftalar belirleyici olacak.

YORUM YAZ