Ders olarak akademilerde izletilmeli

Abone Ol Google News

Derbi öncesi hafta arası maç oynamak en son tercih edilecek şey olsa da birlikte oynama alışkanlığı edinme açısında önemli bir karşılaşma oldu. Gabriel Sara'nın birkaç kritik ara pasında Michy Batshuayi ve Barış Alper Yılmaz'ın yanlış yere hareketlenmesi takımın birlikte oynama alışkanlığının eksikliğini gösterdi.

Haberin Devamı

DERS NİTELİĞİNDE İZLETİLMELİ

Galatasaray'da geçmişte maç yazılarımızı yazarken sık sık Icardi, Torreira ve bazen de Barış Alper Yılmaz'a dikkat çekerdik. Şimdi ise onlara yeni simler ekleniyor. Davinson Sanchez ve Gabriel Sara... Davinson Sanchez takımın adeta komutanı gibi. Oynadığı her dakika Türkiye'deki tüm akademilerde genç savunma oyuncusu adaylarına ders olarak izletilmeli.

SARA'NIN EŞİK MAÇI KADIKÖY'DE

Gabriel Sara toplu ve topsuz oyunda gerçekten çok iyi bir kumaşı olduğunu gösteriyor. Gerek kendi yarı alanında girdiği kademeler, gerek rakip yarı alanda yaptıkları göze çarpıyor. Kadıköy'de onu büyük bir sınav bekliyor. Bu maç onun Galatasaray'da eşik atlama maçı olacak. Bakalım bu sınavı verebilecek mi?

Haberin Devamı

BÖYLE GİDERSE MİLLİ TAKIM'A DAVET EDİLİR

 

Bir paragraf da Berkan Kutlu'ya, takımın Kaan Ayhan'dan sonra ikinci jokeri olma yolunda ilerliyor. Özgüveni yerine gelmiş, kendini bulmuş. Sol bekte de 40 yıllık sol bek gibi performans verdi. Böyle giderse Milli Takım'a da göz kırpar...

YORUM YAZ