Bu oyun Ziyech ile oynanmaz

Abone Ol Google News

Berbat bir oyunla başlayan maç, Galatasaray açısından berbat bir şekilde sona erdi. Hatalı 11, hatalı oyun anlayışı elenmeyi kaçınılmaz hale getirdi.

Haberin Devamı

HER ŞEYİ 12 KM BELİRLEDİ

Young Boys, Galatasaray'dan daha çok koştu. Ama öyle 2-3 km değil iki maçta toplam 12 km daha fazla koştu. Koşu mesafeleri üzerinden oyun okumak tercih ettiğim bir durum değil, ancak 12 km gerçekten çok büyük bir fark.

ZIYECH ZARAR VERİYOR

Ziyech daha önce de yazdığım gibi ne mental olarak ne fizik olarak Galatasaray'da forma giyebilecek bir oyuncu değil. Özellikle çift forvet olarak sahaya çıkılan bir maçta bu kadar topu ayağına bekleyerek oynayan bir oyuncuyu oynatmak büyük hataydı.

Barış Alper, Ziyech'in yüzünden ilk 45 dakikada defalarca rakiple ikiye bir kaldı. Ne kadar yorulduğu vücut dilinden belli oluyordu. İkinci yarıda kanada geçse de ilk yarının yorgunluğu o kadar belli etti ki kendini bekleneni veremedi. Bir oyuncu değil elbette takım olarak kötüydü Galatasaray, ancak Ziyech kötü bile değildi. Hiç yoktu.

Galatasaray yönetimi geçen sezonun sona erdiği günden beri yönetme konusunda çok büyük zaaflar gösteriyor. Bu maçın ardından çanlar daha yüksek sesle çalmaya başladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ