Bu filmi dört gün önce de izlemiştik

Abone Ol Google News

Galatasaray'ın Letonya'da Rigas Skola ile 2-2 berabere kalması tek kelimeyle faicadır. Maçın 2-2 berabere bitmesinden daha kötü bir şey varsa o da 2-0 öndeyken 2-2 berabere kalmaktır. Dört gün önce Rams Park'ta oynanan ve 3-3 biten kabus filminin dört gün sonra ikinci bölümü yayınlandı.

Haberin Devamı

GOL YEMEK ALIŞKANLIK OLDU

Galatasaray bu sezon Rigas Skola maçıyla birlikte 12 resmi maç oynadı. Bu 12 resmi maçın tam 11'inde kalesinde gol gördü. Yalnızca Rams Park'ta oynanan ve 5-0 sona eren Rizespor maçında gol yenmemişti. İyi hücum etmek elbette önemli, ancak iyi savunma ondan çok daha önemli. İyi hücum maç kazandırır, iyi savunma ise kupa!.

HERHANGİ BİR PLAN YOKTU

Galatasaray rakibin kim olduğunu maça çıkarken öğrenmiş gibiydi. Takım ilk yarıda da kötüydü, ancak atılan goller bunun görünmesini etkiliyordu. İkinci yarıda uzun bir süre Barış Alper ve Yunus Akgün sağ çizgide birlikte oynadı. Burada ne amaçlandı anlayabilen anlatsın. Okan Buruk'un son haftalarda takıma ne oynatmaya çalıştığını anlamak çok zor.

Haberin Devamı

Rigas Skola, Galatasaray seviyesindeki bir takımın oyuncularının motive olmakta zorlanacağı bir takım. Bu maçta, ideal 11'e girmek isteyen oyuncular şans bulmalıydı. Jelert, Berkan, Batshuayi, Yusuf Demir gibi isimler sahada olmalıydı. Okan Buruk'un yanlış tercihleri, yanlış oyun kurgusu bir maçı daha aldı götürdü.

YORUM YAZ