3-0 olunca maç bitmiyor

Abone Ol Google News

Galatasaray, özellikle ikinci yarısında berbat bile denilmeyecek kadar kötü bir oyunla 3-0 öne geçtiği maçta Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. Son haftalardaki iyi oyun ve farklı galibiyetler hem oyuncular hem de Teknik Direktör Okan Buruk'u epey rehavete sokmuş gibiydi ve dün akşam cezası çekildi. Skor 3-0'a geldiğinde Galatasaraylı oyuncular adeta maç bitti sandı.

Haberin Devamı

DEĞİŞİKLİKLER MAÇI GÖTÜRDÜ

Roland Sallai'nin oyundan alınması hataydı. Asıl büyük hata ise, 63. dakikada yaşandı. Evet Berkan Kutlu oyuna girmeliydi, ancak çıkan oyuncu kesinlikle Gabriel Sara olmamalıydı. Kerem Demirbay da değil. Torreira'nın olmadığı bir maçta üç orta saha oyuncusuyla oynamak zorundasın.

FİKSTÜRÜ PLANLAYANLAR NE DÜŞÜNDÜ ACABA?

Galatasaray'ın bugün ilk 11 planlamasında büyük oranda oyuncuların yorgun olması da etkili oldu. Çarşamba günü PAOK ile oynayan Galatasaray iki gün sonra Kasımpaşa ile karşılaştı. Son 15 günde 5 maç! Berbat bir fikstür planlaması. Galatasaray da yarın oynayabilirdi.

ERKEN UYARI İYİDİR

3-0 öndeyken puan kaybetmek ne kadar acı olsa da bazen takımlara erken uyarı iyidir. Galatasaray'a böyle bir uyarı gerekiyordu. Bunun sezonun son virajında değil de erken haftalarında olması iyi oldu. Bu uyarının tek sıkıntılı yanı iç sahada olmasıydı. Öte yandan Galatasaray aleyhine ligin ilk 7 haftasında 4 kez penaltı çalınırken, son iki haftada dokuz sarı kart gösterildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ