MENÜ

Yaralı şoförden ilginç talep

Fenerbahçe uğradığı silahlı saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran, hemşireden ilginç bir istekte bulundu.

Yaralı şoförden ilginç talep

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran'ın sağlığı her geçen gün daha iyiye gidiyor.

KTÜ Farabi Hastanesi'nde tedavisi devam eden Ufuk Kıran'ın kayınpederi Ömer Kutay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, damadının sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini belirterek, "Allah çocuklarına bağışladı, daha beteri olabilirdi. Direksiyon hakimiyetini kaybetse otobüsteki kişilerin birçoğu bugün hayatta olmayabilirdi" dedi.

Kıran'ın fiziki olarak direncinin yüksek olduğuna işaret eden Kutay, "Olay anında da direncini kaybetmemesi faciayı önlemiş oldu. Bugün sağlık durumu daha iyi hale geldi. Kendisiyle kısa da olsa olay hakkında görüşme fırsatım oldu. Olayın oluşundan müdahale anına kadar bilinci yerindeymiş. İlk düşüncesi de kan kaybından öleceği olmuş. Olay anının hepsini hatırlıyor. Şarapnel parçasının kendisine gelmesini dahi biliyor" ifadesini kullandı.

"Kavurma ve peynir yok mu?"

Damadıyla ilk görüşmesinde çok duygulandığını ve gözyaşlarına hakim olamadığını anlatan Kutay, "Sabah hemşire hanım kahvaltı olarak kendisine süt getirdi. Damadım süt ile doymayacağını anlayınca hemşire hanıma 'kavurma ve peynir yok mu' diye güleceğimiz bir soru sordu" diye konuştu.

Kutay, olayın ardından çok sayıda kişi ve kurum yetkilisinin kendilerine ulaşarak "geçmiş olsun" dileğinde bulunduğunu kaydetti.


Haberin Devamı
YORUM YAZ