MENÜ

Volkan Şen'den Şenol Güneş açıklaması

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Volkan Şen, Şenol Güneş'in açıklamalarına yanıt verdi.

Volkan Şen'den Şenol Güneş açıklaması

Fenerbahçe'de son dönemde gösterdiği performansla beğeni toplayan Volkan Şen, kulüp televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli futbolcu, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in 'Bursaspor kaptanı Beşiktaş’a gelmek için bana yalvardı’ şeklindeki sözlerinin kendisiyle alakalı olmadığını belirtti.

'Hocayla konuştum, açıklama yapacaktır'

Sezon başında Bursaspor'dan Sarı-Lacivertliler'e transfer olan Şen, ''Bu konunun benle hiç alakası yok. Bu konular geçtiğinde hemen Şenol Hocayı aradım. Benle alakası olmadığını biliyordum ama kendisiyle konuştum ve bir de hocadan duymak istedim. Şenol Hoca gereken açıklamayı yapacaktır diye düşünüyorum. Çünkü buradan benim bir şey söylemem, benim için doğru olmaz. Şenol Hoca böyle bir şey söylemiş ve devamında da inşallah Şenol Hoca kim olduğunu söyler. Bu açıklamayı şunun için yapıyorum ki; kamuoyu bilmelidir. Bu konunun benle hiçbir alakası yoktur. Gereken açıklamayı Şenol Hoca yapacaktır” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Şen, tedavi sürecinin devam ettiğini ve milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirip, Mersin İdmanyurdu maçına hazır hale geleceğini de sözlerine ekledi.
Şenol Güneş: Senin kaptanın bana yalvardı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ