MENÜ

Volkan Demirel açıkladı: Gelecek sezon...

Tecrübeli kaptan, 15 yıldır formasını giydiği Fenerbahçe için her türlü fedakârlığa hazır olduğunu doğrulayıp, “Türkiye’de başka takımda oynamam. Ayrılık halinde de yurt dışına giderim” ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel açıkladı: Gelecek sezon...

Fenerbahçe’de 2002 yılından bu yana forma giyen ve kulübün sembol isimlerinden olan Volkan Demirel, gelecek sezon ile ilgili düşüncelerini aktardı. Sarı-lacivertlilerin kaptanı, sezon sonunda bitecek sözleşmesiyle ilgili iddialar ve devam edilip edilmeyeceği hakkında çıkan yorumlara açıklık getirdi. 15 yıldır sarı-lacivertli formayı giyerek birçok efsane ismi geride bırakan ve kulüp tarihindeki yerini alan tecrübeli kalecinin böyle bir durum karşısında ne yapacağı ise merak konusu.

Boş mukavele

Volkan Demirel’in yakın çevresiyle konuştuğumda şu ifadeler kullanıldı, “Volkan Demirel, Fenerbahçe için boş mukaveleye imza atmaya hazır. Para önemli değil. Fenerbahçe dışında da Türkiye’de başka bir kulüpte forma giymez” denildi. Bu düşünceleri Volkan’ın kendisine de sormam gerekiyordu.

Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası, yakın çevresinden aldığım bu bilgileri kendisine aktardığımda; “Evet, doğru” yanıtını verdi.

Boş mukaveleye imza atmaya hazır olan tecrübeli kaptana, “Peki Fenerbahçe sana sözleşme önermezse ne yapacaksın?” diye sorduğumda “Türkiye’de başka takımda oynamam. Ayrılık halinde de yurt dışına giderim” ifadelerini kullandı.

İlk bomba Fenerbahçe'den: Josue!

Kocaman istiyor

Bu arada yeni sezonda takımın başına geçmesi planlanan Aykut Kocaman ise Volkan Demirel’in takımda kalmasından yana. Emre Belözoğlu’nun gidişinden sonra takımda lider oyuncu konusunda sıkıntı yaşandı. Ayrıca yabancı ağırlıklı bir takım ortaya çıktı. Volkan’ın da ayrılması durumunda benzer sıkıntıların devam etmesi söz konusu olacak. Bu nedenle futbolcunun Kocaman’ın göreve gelmesi durumunda takımda kalma ihtimali bir hayli yüksek.

Emre ile gidecekti

Geçen sezon Guiliano Terraneo’nun sportif direktör olarak göreve gelmesiyle birlikte yapılan kadro planlamasında sarı-lacivertlilerde birçok önemli isimle yollar ayrıldı.

Emre Belözoğlu, Bekir İrtegün, Selçuk Şahin, Egemen Korkmaz, Mert Günok ve Pierre Webo gibi isimler ile yeni sözleşme yapılmadı. O dönem Volkan Demirel’in de gönderilmesi söz konusu olmuştu. Ancak sözleşmesi devam ettiği için tecrübeli futbolcu takımda kalmıştı.

Kaynak: Skorer

Fenerbahçe'nin haftası

Haberin Devamı
YORUM YAZ