Yarı finaldeki rakibimiz İtalya'dan Filenin Sultanları için flaş yorum: 'Kendilerini ifade edemediler'

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Çin'i 3-2'yle devirdi ve yarı finale yükseldi. Filenin Sultanları yarı final maçında İtalya ile karşılaşacak. C Grubu'ndaki tek mağlubiyetini İtalya'dan alan ay-yıldızlıların oyunu merak edilirken İtalyanlardan dikkat çeken açıklamalarda geldi. İşte detaylar.

Yarı finaldeki rakibimiz İtalya'dan Filenin Sultanları için flaş yorum: 'Kendilerini ifade edemediler'

Filenin Sultanları'nın, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda yarı finalde karşılaşacağı rakibi belli oldu. Sırbistan-İtalya mücadelesini 3-0 kazanan İtalyanlar, ay-yıldızlılarla eşleşti. 

Haberin Devamı

2004, 2008, 2012 ve 2021 olimpiyat çeyrek finallerinde elendikten sonra tarihinde ilk kez yarı finale çıkan İtalyan sporcular hem duygularını hem de Filenin Sultanları hakkındaki düşüncelerini anlattı.

İtalya'nın pasörü Orro, daha önce çeyrek finalerde elendiklerini ancak bu kez şeytanın bacağını kırdıklarını belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

“Çok heyecanlıyım, çeyrek finalin bu lanetini yendik. Başlangıçta biraz gergindik ve sanırım bunu gösterdi. İyileşme ve onu eve getirme konusunda gerçekten iyiydik. Daha sonra ikinci setten itibaren biraz sakinleştik. Biraz gerginlik vardı. Geçmişteki rotamıza baktığımızda en zor yarıştı, açıkçası deja vu gibi görünüyordu ama kendime bunun aynı hikaye olmadığını söyledim."

Haberin Devamı

İtalya'nın bir diğer yıldızı Anna Danesi ise yarı finale çıktıkları an neredeyse ağlayacak duruma geldiğini söyledi ve yarı finaldeki rakibi Türkiye hakkında şu sözleri kullandı:

"Yarı finalde grupta karşılaştığımız Türkiye ile karşılaşmayacağız, onların da yarı finale yükselmesinin bir sebebi olmalı, bize karşı ilk maçta kendilerini en iyi şekilde ifade edemediler."

YORUM YAZ