VakıfBank'ın yıldızı Zehra Güneş'ten kaptanlık açıklaması 'Kaptan seçilmez, kaptan olunur' Cansu Özbay...

VakıfBank'ın çiçeği burnunda kaptanı Zehra Güneş yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Güneş, kaptan olacağının daha önceden belli olduğunu söyledi ve hislerini anlattı. Öte yandan takım arkadaşı Cansu Özbay da Güneş'in kaptanlığı hakkında konuştu. İşte haberin detayları.

VakıfBank'ın yıldızı Zehra Güneş'ten kaptanlık açıklaması 'Kaptan seçilmez, kaptan olunur' Cansu Özbay...

VakıfBank'ta bu sezon kaptanlık görevini üstlenecek olan Zehra Güneş, kaptanlığını öğrendiği süreç hakkında konuştu. beIN Sports'a konuşan Güneş ilk öğrendiğinde çok gerildiğini söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Aslında bu uzun süredir belliydi. Giovanni bana ilk söylediği zaman inanılmaz gerilmiştim. Ama bir noktada nasıl yapabileceğimi veya bir şeyleri gösterebildim ki bana bu ünvanı verdiklerini düşündüm."

'KAPTAN SEÇİLMEZ KAPTAN OLUNUR'

Daha sonra da VakıfBank'ın efsane isimlerinden biri olan Gözde Kırdar'la görüştüğünü söyleyen Güneş sözlerine şöyle devam etti:

"Sonra Gözde Abla konuştu benimle, dedi ki: "Zehracığım kaptan seçilmez, kaptan olunur." Sonra her şey benim için yoluna girdi açıkçası çünkü gerçekten böyleyse zaten ben bir şeyleri gösterebilmişim ki insanlar bana bunu verdiler diye düşündüm. Ve gerçekten çok onurluyum, kelimelerim kifayetsiz. Umarım layığıyla yerine getirebilirim."

VakıfBankın yıldızı Zehra Güneşten kaptanlık açıklaması Kaptan seçilmez, kaptan olunur Cansu Özbay...

Öte yandan Güneş'in takım arkadaşı Cansu Özbay, Zehra Güneş’in kaptanlığıyla ilgili duygularını dile getirdi:

Haberin Devamı

"Çok mutluyum. Çok duygulandım. Altyapıdan yetişerek böyle bir kulübün kaptanı olabilmek herkese nasip olmayan bir şey. Zehra'yı tebrik ediyorum."

Resmi açıklama yapıldı

 

 

YORUM YAZ