VakıfBank'ın İtalyan yıldızı Caterina Bosetti: 'Olimpiyatta altın kazanınca boşlukta hissettim'

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda ülkesi İtalya ile altın madalyaya uzanan, VakıfBank'ın yeni transferi Caterina Bosetti, açıklamalarda bulundu. Yeni takımı VakıfBank'taki hedeflerinden bahseden Bosetti, altın madalya aldıkları Paris 2024 hakkında da konuştu. İşte detaylar.

VakıfBank'ın İtalyan yıldızı Caterina Bosetti: 'Olimpiyatta altın kazanınca boşlukta hissettim'

Bu sezon Vakıfbank formasıyla Sultanlar Lig'nde ter dökecek olan İtalyan voleybolcu Caterina Bosetti, Spettacolo Musica Sport'a açıklamalarda bulundu. 

Haberin Devamı

Vakıfbank'ın kazanmaya alışkın olduğunu söyleyen Bosetti "Kazanmaya alışık bir kulüp, bu yüzden bazı kupalar kazanmaya ya da en azından tüm turnuvalarda finale çıkmaya çalışacak bir takım kurduklarını düşünüyorum. Milli takımlarından hâlâ birkaç oyuncunun takıma katılması gerekiyor. Şu anda antrenman yapıyoruz ve tam kadro olduğumuzda günlük, aylık ve sezonluk hedeflere odaklanmak için aramızda bir toplantı yapacağız.” dedi.

VakıfBankın İtalyan yıldızı Caterina Bosetti: Olimpiyatta altın kazanınca boşlukta hissettim

'KENDİMİ BOŞLUKTA HİSSETTİM'

Türkiye'de kupa kazanma hayali kurduğunu söyleten Bosetti şu ifadeleri kullandı:

“En büyük hayalim olan Olimpiyat altınını kazandıktan sonra kendimi biraz boşlukta hissettim. Adım adım odaklanmaya karar verdim. Şu anda burada Türkiye’deyim ve kendime olimpiyatlara kıyasla daha kolay ulaşılabilecek ancak çok ileriye bakmadan, kısa vadeli hedefler koymak istiyorum. İyi bir sezon geçirmek, Türkiye Kupası’nı kazanmak, Türkiye Ligi’nde şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi’nde finale ulaşmak istiyorum.”

YORUM YAZ