VakıfBank'ın İtalya'da katıldığı turnuvanın geliri bağışlanacak!

VakıfBank Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi'nin başlamasına kısa bir süre kala İtalya yolcusu. Hazırlık maçları için İtalya'da bir turnuvaya katılacak olan VakıfBank'ın katılım sağladığı organizasyonun geliri ise bağışlanacak.

VakıfBank'ın İtalya'da katıldığı turnuvanın geliri bağışlanacak!

Sultanlar Ligi'nde geçen sezonu üçüncü olarak tamamlayan Vakıfbank yenilenen kadrosu ile geri sayıma geçti. VakıfBank, İtalya'daki Chieri ev sahipliğindeki turnuvaya katılacak. Diğer takımlar ise Olympiacos ve Pinerolo olacak.

Haberin Devamı

GELİRİ BAĞIŞLANACAK

Turnuva İtalya'da 27-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. VakıfBank'ın da ter dökeceği Chieri ev sahiliğindeki hazırlık turnuvasında elde edilen gelir İtalya'da yeni doğan çocukların bakımı için bir derneğe bağışlanacak.

FİKSTÜR BELLİ OLDU

Öte yandan Sultanlar Ligi'nde 1. ve 2. hafta programı belli oldu. Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre VakıfBank, ligdeki ilk maçını Galatasaray Daikin'le oynayacak. 2.hafta maçında ise Kuzeyboru'yu ağırlayacak.

VakıfBankın İtalyada katıldığı turnuvanın geliri bağışlanacak

YENİ KAPTAN ZEHRA GÜNEŞ 

Sarı-siyahlı ekip geçtiğimiz günlerde yayınladığı açıklamada, yeni sezondan itibaren kaptanlık pazubendini Zehra Güneş'in takacağını duyurmuştu. Açıklamada şu ifadeler yer almıştı;

Haberin Devamı

 

VakıfBankın İtalyada katıldığı turnuvanın geliri bağışlanacak

"VakıfBank olarak A takımımızın yeni sezondaki kaptanlık görevini, altyapımızdan yetişerek kulübümüzün değerli isimlerinden biri haline gelen Zehra Güneş’in üstleneceğini açıklamaktan büyük bir mutluluk duyarız. Sahadaki duruşu, performansı ve takım ruhunu yansıtan karakteriyle VakıfBank’ı her zaman en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğine inandığımız Zehra Güneş’e görevinde başarılar dileriz"

YORUM YAZ