Tuğba Şenoğlu İvegin'den sakatlık açıklaması! Filenin Sultanları kadrosundan son anda çıkarılmıştı

Filenin Sultanları'ndan, geçtiğimiz yaz Olimpiyat Oyunları için gittikleri Paris'ten herkesi şoke eden bir haber gelmişti. Olimpiyat için Filenin Sultanları'yla birlikte Paris'e uçan Tuğba Şenoğlu İvegin, oyunlar başlamadan çok kısa bir süre önce Daniele Santarelli tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Yeni sezon öncesi Türk Hava Yolları'na transfer olan Tuğba Şenoğlu İvegin'den sakatlık açıklaması geldi.

Tuğba Şenoğlu İvegin'den sakatlık açıklaması! Filenin Sultanları kadrosundan son anda çıkarılmıştı

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda Filenin Sultanları Çin'i devirerek yarı finale çıkmış, İtalya'ya 3-0 mağlup olan ay-yıldızlılar, üçüncülük maçında Brezilya'ya da 3-1 yenilerek Paris'ten madalyasız dönmüştü. Ancak yarı finale etabına kalarak da tarihte bir ilki başarmışlardı.

Haberin Devamı

Paris öncesi ise büyük bir kriz yaşanmıştı. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımımız’ın kadrosundan ‘teknik nedenler ve sakatlık’ gerekçe gösterilerek Tuğba Şenoğlu İvegin, kadrodan çıkarıldı ve yerine İlkin Aydın alınmıştı. Kararın gerekçesi için sadece ‘teknik nedenler ve sakatlık’ denmesi ve detay verilmemesi çeşitli dedikodulara yol açtı. Özellikle Fenerbahçeli sosyal medya kullanıcıları, Galatasaray kaptanı olan İlkin Aydın’ın sarı kırmızılı kulübün baskıları sonucu milli takıma alındığını iddia etti.

SAKATLIK AÇIKLAMASI

Yeni sezonda Türk Hava Yolları’nda (THY) forma giyecek olan Tuğba  İvegin, sakatlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. İvegin, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Sakatlığın iyi durumda. Biraz ciddi bir burkulma oldu ama herhangi bir yırtık ya da sorun durumu yok. Bir hafta antrenman yapmadım; yavaş yavaş yapıyorum."

Tuğba Şenoğlu İveginden sakatlık açıklaması Filenin Sultanları kadrosundan son anda çıkarılmıştı

İMALI PAYLAŞIMLAR
Tuğba’nın menajerlik şirketi Shining Stars Women, oyuncusunun milli takımdan çıkarılmasının ardından imalı paylaşımlar yaptı. Önce Bakara suresi’nin 216. ayetini paylaşan şirket, “Sizin için şer görünende hayır, hayır görünende şer vardır. Siz bilmezsiniz Allah bilir” dedi, ardından, “Olimpiyatlar sonrasını bekleyelim. Şimdilik bu kadar” diye yazdı.

Bir paylaşım da Tuğba Şenoğlu İvegin'in babasından geldi. Hasan Şenoğlu, Facebook hesabında bir kullanıcının paylaşımını, voleybolcu kızını etiketleyerek profilinde yeniden paylaştı.

YORUM YAZ