Paris öncesi Filenin Sultanları'nda flaş gelişme! Eda Erdem'den Zehra Güneş ve Hande Baladın açıklaması

Milletler Ligi'nde sakatlıklarla boğuşan Filenin Sultanları Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na sıkı hazırlanıyor. Sakatlıklarındaki son durum merak edilen Hande Baladın ve Zehra Güneş hakkında açıklama, kaptan Eda Erdem'en geldi. İşte detaylar.

Paris öncesi Filenin Sultanları'nda flaş gelişme! Eda Erdem'den Zehra Güneş ve Hande Baladın açıklaması

2023 yazını Avrupa ve Milletler Ligi şampiyonluğu ile tamamlayan Filenin Sultanları'nın belini 2024 VNL'de sakatlıklar bükmüştü. İlkin Aydın sakatlığı nedeniyle kadroya alınmazken, Olimpiyat kadrosuna alınan Zehra Güneş ve Hande Baladın'ın son durumu merak konusuydu.

Haberin Devamı

Filenin Sultanları'nın kaptanı Eda Erdem Paris öncesi FB Tv'ye yaptığı açıklamada hem takımın hem de Zehra ile Eda'nın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 

Paris öncesi Filenin Sultanlarında flaş gelişme Eda Erdemden Zehra Güneş ve Hande Baladın açıklaması

'EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYE ÇALIŞIYORUZ'

"Biraz heyecanlıyız. Keyifler yerinde. Bu kadar sevilmek bizleri çok mutlu ediyor. Voleybol branşı altında ülkemizi bir araya getirmek ve bir olabilmek bizim için çok gurur verici. İyi hissediyoruz, ne olursa olsun arkamızda olacaklarına, dualarını ve iyi enerjilerini göndereceklerine inanıyoruz. Türk halkı bizi gerçekten çok seviyor. Biz de ülkemizi ve Türk kadınını en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz."

ZEHRA VE HANDE AÇIKLAMASI

"Madalya alması beklenen takımlar arasında yer alıyoruz. Takım olarak sıkı çalışıyoruz. Sakatlıklarımız vardı; Hande ve Zehra bugün itibariyle takıma katıldılar. İyiyiz, eksiklerimizi gidermeye devam ediyoruz."

Haberin Devamı

'KALİTELİ BİR OYUN İZLETECEĞİZ'

"Olimpiyatlar zaten sporun zirvesi. Muhtemelen 29 Temmuz sabah 9 itibariyle ekranlara kitlenecek Türk halkı. Biz de onlara kaliteli bir voleybol izletip, madalya mücadelemizde enerjimizi ve arzumuzu onlara yansıtacağız."

 

 

 

YORUM YAZ